Brigitte și Florin Pastramă, din nou la cuțite. Vedetele, la un pas de despărțire din nou: „Să nu urli la mine”

Brigitte și Florin Pastramă au ajuns să se certe din nou.

Brigitte și Florin Pastramă, din nou la cuțite. Vedetele, la un pas de despărțire din nou: "Să nu urli la mine"

Brigitte și Florin Pastramă nu se mai înțeleg deloc în ultima vreme. Vedetele au mai fost și zilele trecute pe punctul de a divorța. Recent, situația dintre ei s-a înrăutățit. Bărbatul și-a pierdut, la un moment dat, cumpătul și i-a adresat soției sale cuvinte dure, motiv pentru care ea s-a enervat la culme.

Relația lor este una controversată și nu de puține ori au ajuns în punctul în care s-au certat rău. Ei se iubesc la nebunie, dar certurile lor nu le-au adus niciun beneficiu. Se pare că vinovată pentru discuțiile dintre ei a fost familia bărbatului. Brigitte este de părere că părinții soțului ei vor doar răul și nu s-au bucurat niciodată pentru reușitele ei.

Brigitte, dezamagită de soțul ei

Au fost momente în care membrii familiei lui Florin Pastramă au vrut să o lase pe soția acestuia fără niciun ban. Din câte a povestit chiar ea, aceștia ar fi mințit că este infectatată cu coronavirus. Tot ce și-ar fi dorit aceștia a fost ca vedetă să rămână fără emisiune, deci și fără bani.

De data aceasta, nu a fost deloc vorba despre familia lui. Cearta dintre ei a pornit de la un lucru banal și anume aranjarea unor perdele. Brigitte s-a enervat când și-a văzut soțul că nu muncește și a început să îl ia la rost. Criticat de femeie, el și-a pierdut cumpătul și a început să ridice tonul la ea, fapt pe care ea nu l-a putut accepta.

„Poți să vorbești frumos, nu să urli la mine, avem reguli pe care noi le-am stabilit astăzi dimineață. În primul rând să nu urli la mine, niciodată în viața ta. Vrei ca să fie bine între noi? Hai să facem să fie bine.”, i-a spus Brigitte soțului ei.

Brigitte și Florin Pastramă, din nou la cuțite. Vedetele, la un pas de despărțire din nou: "Să nu urli la mine"

Vedeta a povestit că ei au o serie de reguli pe care trebuie să le respecte. De fiecare dată când el nu le respectă, ea își iese din minți. Brigitte a fost dezamăgită de faptul că el nu s-a ținut din nou de cuvânt.

„Eu sunt foarte calm, dar dacă ar fi după Brigitte m-aș certa în fiecare secundă, dar eu sunt o fire mai calmă. Dar tu vii la mine și spui că de 1 an de zile țip la tine și fac urât…Păi uitați-vă și voi și spuneți, Brigitte din orice țipă, asta ea, am înțeles, am acceptat.”, a spus Florin Pastramă.