Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit! Care a fost motivul despărțirii: ”Este violent din cauza … ”

Brigitte și Florin Pastramă au luat-o pe drumuri diferite.

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit! Care a fost motivul despărțirii: ”Este violent din cauza... ”

Lucrurile nu au mai mers atât de bine în ultima perioadă pentru Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite din cauza unor probleme pe care nu au reușit să le rezolve. Ea ar fi ajuns la capătul puterilor și nu a mai rezistat.

A dat dovadă de foarte multe ori că este o femeie puternică, dar nu a mai rezistat. A fost picătura care a umplut paharul și a decis să ia atitudine în acest sens. Oricât de mult ar fi durut-o alegerea făcută, Brigitte i-a spus adio lui Florin Pastramă. Ea le-a dat trista veste fanilor, în timpul unei emisiuni televizate.

Chiar dacă s-au tot certat în ultima vreme, susținătorii celor doi nu se așteptau la o asemenea decizie radicală din partea ei. Nu le-a ascuns fanilor nici motivul pentru care s-a ajuns la despărțire. Se pare că totul ar fi pornit de la problemele pe care soțul vedetei le are cu familia lui.

Brigitte și Florin Pastramă nu mai formează un cuplu

Ea susține că nu este vorba despre o despărțire definitivă, ci despre o pauză pe care a simțit nevoia să o ia. Vedeta a fost extrem de sinceră în declarațiile sale și nu s-a sfiit să povestească despre întreaga situație cu lux de amănunte.

Aceasta nutrește totuși o speranță. Și anume speră ca în această perioadă, în care nu vor fi împreună, el să își revină la normal.

”Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci”, a spus Brigitte la Antena Stars!

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit! Care a fost motivul despărțirii: ”Este violent din cauza... ”

Din spusele sale, problemele pe care el are cu familia lui au efecte negative asupra relației lor. Pastramă are momente în care devine violent din cauza acestora, iar Brigitte nu mai poate să accepte aceste lucruri. În plus, părinții lui îi vor răul și tot ce își doresc este să o lase pe aceasta fără niciun ban, cel puțin așa susține ea.

”Florin trebuie să-și rezolve problemele și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (…) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a mai spus Brigitte!