Vestea că Brigitte și Florin Pastramă se despart a șocat întreg showbizul românesc. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă. Ea a spus cu lacrimi în ochi că are nevoie de o pauză. Se pare că din cauza familiei sale, bărbatul devenise extrem de violent fizic, dar și verbal. Ea nu a mai suportat toate acestea și a crezut că este mai bine să o ia pe drumuri diferite.

Florin Pastramă știe cum să își surprindă soția

După ce vedeta și-a spus durerea în fața fanilor, Brigitte i-a luat din nou prin surprindere. La doar câteva zile după ce a anunțat că divorțează, ei au anunțat împăcarea. Par mai fericiți ca niciodată și se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ei au dat dovadă și de această dată că dragostea lor este mai puternică decât orice. Deși au avut parte de o iubire cu năbădăi, cei doi s-au împăcat și își văd de viața lor în continuare.

”Florin trebuie să-și rezolve problemele și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor!”, spunea Brigitte la Antena Stars cu doar câteva zile în urmă.

Îndrăgostiții au lăsat toate problemele deoparte și se bucură în prezent de fiecare moment împreună. Fanii se bucură enorm, pentru faptul că au reușit să depășească și acest moment greu din calea lor. Cea care le-a arătat susținătorilor că le este bine din nou este chiar Brigitte Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat! Ce cadou a primit vedeta din partea soțului său: ”Te iubesc”

”Toate cărțile s-au dat pe față, o să mâncăm liniștiți și să sperăm că ne lasă și lumea în pace!”, a mai spus Brigitte!

Vedeta este extrem de activă pe social media. Acolo oamenii află tot felul de lucruri despre ea, indiferent de cât de bune sau de rele ar fi. Recent ea a luat pe toată lumea prin surprindere. Ea a postat o serie de imagini alături de soțul ei, din propria lor locuință.

Pentru a-i arăta cât de tare o iubește, Flori  Pastramă a surprins-o cu un cadou de zile mari, pe care ea l-a postat imediat pe Instagram.

”Am primit de la Florin un buchet cu 101 trandafiri”, le-a spus bruneta fanilor pe InstaStory.