Brigitte și Florin Pastramă vor deveni părinți? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi

Florin Pastramă a scăpat ”porumbelul”, iar fanii au intrat imediat la bănuieli. Urmează să devină tată?

Brigitte și Florin Pastramă vor deveni părinți? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Chiar dacă întâmpină diferite dificultăți, cei doi rămân împreună orice s-ar întâmpla și luptă în continuare pentru visul lor de a deveni părinți. Cuvintele sunt de prisos, căci cei doi au planuri mari de viitor, iar cel mai mare proiect la care lucrează din greu este acela de a deveni părinți.

Destul de recent, Florin Pastramă ar fi dat de înțeles că așteaptă venirea pe lume al unui bebeluș. Concret, o discuție care a avut loc între soțul lui Brigitte și Sara i-a pus pe gânduri pe fani. În timp ce Sara desena, Florin o îndeamnă să mai deseneze încă un bebeluș ”care trebuie să vină”.

”Sara, arată-mi care e maică-ta! Și Sara? Și bebelușul? Bebelușul care trebuie să vină? Desenează bebelușul”, i-a spus Florin Sarei.

Brigitte și Florin Pastramă vor deveni părinți? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi
Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc de „cadouri surpriză”

Brigitte Pastramă a pierdut șansa de a-l face pe Florin Pastramă tată

În urmă cu ceva timp, Brigitte a avut parte de o surpriză imensă când a aflat că a rămas însărcinată. Totul a mers bine până la un moment dat, pentru că, din nefericire, sarcina a fost pierdută.

După ce apele s-au mai liniștit de atunci, Brigitte a făcut mărturisiri cu privire la evenimentul nefericit de care a avut parte. În ciuda faptului că a trecut printr-o totală dezamăgire, Brigitte este hotărâtă să facă tot ceea ce este necesar pentru a mai încerca încă o dată.

Brigitte și Florin Pastramă vor deveni părinți? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi

Florin Pastramă este fericit să o aibă alături pe Brigitte

Florin Pastramă se declară un bărbat foarte norocos pentru că o are alături pe Brigitte. Acesta mărturisește, în cadrul unei emisiuni, că viața lui s-a schimbat total în foarte bine de când a apărut bruneta.

De asemenea, acesta mai spune că muncește din greu seara acasă pentru a aduce pe lume un copil. În caz contrar, Brigitte îl ”taxează” fără să stea pe gânduri vreo clipă.

”Brigitte mi-a schimbat viaţa, mulţumesc lui Dumnezeu, în foarte bine, nu în bine. Vreau să spun că am două munci: una la shaormerie şi seara acasă. Trebuie să semnez condica în fiecare seară, când muncim la un bebe. Am reclamaţii seara acasă. La muncă nu am reclamaţii”, mărturisea Florin Pastramă la „Răi da’ buni”.