Britney Spears este „gata să preia mai mult controlul” asupra vieții sale în 2021!

Cu toate că rezultatul nu a fost cel sperat, Britney Spears își dorește să obțină mai mult control în 2021.

Britney Spears este „gata să preia mai mult controlul” asupra vieții sale în 2021!
Britney Spears este „gata să preia mai mult controlul” asupra vieții sale în 2021!

Cântăreața Britney Spears a avut o perioadă destul de dificilă, mai ales că ea a pornit un nou proces pentru a scăpa de sub controlul tatălui.

Britney Spears își dorește mai mult control în 2021

Cu toate că Britney Spears a experimentat o serie de eșecuri când vine vorba de procesul cu tatăl ei, vedeta pop este destul de optimistă în legătură cu ceea ce ar putea aduce noul an. Cântăreața care și-a sărbătorit cea de-a 39-a aniversare, este  gata să lupte pentru a avea mai mult control asupra vieții sale în 2021.

Spears a fost implicată în mod constant în bătălia pornită împotriva tatălui ei. Însă un judecător din California a decis recent că acesta ar putea continua să îi supravegheze cariera și finanțele fiicei sale. O sursă apropiată vedetei a declarat că deși Britney este recunoscătoare parintelui ei, ea își dorește totuși mai multă independență.

„Britney a avut un an dur. În timp ce apreciază ceea ce a făcut tatăl ei pentru ea în trecut, simte că este gata să preia mai mult controlul asupra finanțelor și asistenței medicale și a dus o luptă nesfârșită”. A declarat o sursă pentru Entertainment Tonight. „Este entuziasmată de împlinirea a 39 de ani și crede că anul acesta va fi un an de vindecare pentru ea.”

De asemenea, sursa a mai spus și că vedeta are o atitudine pozitivă și încearcă să își mențină un program, ceea ce a ajutat-o să rămână concentrată pe sănătate.

„Se descurcă foarte bine și cei din jurul ei sunt atât de fericiți să o vadă prosperând”, a adăugat sursa.

Britney Spears este „gata să preia mai mult controlul” asupra vieții sale în 2021!
Foto: Getty Images

Artista le-a făcut o surpriză fanilor

Luni, vedeta a posta o serie de fotografii pe Instagram, alături de iubitul ei, Sam Asghari, pentru a celebra cea de-a 39-a aniversare. Cuplul chiar a mers și într-o călătorie rapidă de weekend în Hawaii, un cadou timpuriu pentru artistă.

Britney Spears i-a încântat pe cei 27 de  milioane de fani, prin lansarea unei melodii care ar fi trebuit să apară abia pe cel de-al al nouălea album de la studio Glory.

Deși piesa, numită Swimming In The Stars nu a reușit să ajungă pe albumul din 2016, fanii vedetei au fost foarte bucuroși de surpriza pregătită de Britney. Lansarea piesei care a avut loc miercuri, a coincis cu cea de-a 39-a aniversare a artistei.

Producătorul muzical Matthew Koma – care este căsătorit cu Hilary Duff – a co-produs și a co-scris piesa și și-a arătat susținerea față de piesă pe Instagram. Deși melodia nu a fost inclusă pe ultimul album al lui Spears, acum va fi vândută exclusiv în ediție limitată pe vinil.