Busu, la un pas de a-și pierde din nou viața. Toată lumea s-a speriat: „L-a aruncat într-un prun”

Busu și-a pus viața în pericol.

Busu, la un pas de a-și pierde din nou viața. Toată lumea s-a speriat: "L-a aruncat într-un prun"

Florin Busuioc a trecut zilele acestea prin clipe de coșmar. Prezentatorul a fost din nou la un pas de moarte. Din fericire, a depășit cu bine acel moment dificil. Totul s-a întâmplat la doi ani de la infarctul pe care l-a suferit. Prietenii vedetei s-au speriat extrem de tare și nu au știut cum să gestioneze accidentul prin care acesta a trecut și care l-ar fi putut costa viața.

Acum doi ani, îndrăgitul prezentator a fost pe cale să își piardă viața. În mijlocul unui spectacol i s-a făcut rău! În momentul când a făcut infarctul se afla pe scenă, făcându-i pe cei adunați să intre în sperieți. Din fericire, a reușit să treacă cu bine peste acea condiție gravă, deși glonțul îi cam trecuse pe la ureche.

Busu a făcut accident

Ambulanța s-a prezentat de urgență la fața locului și a fost transportat la spital. Aici medicii i-au dat șanse minime de a rămâne în viață. Cu toate acestea a dat dovadă și atunci de faptul că este un bărbat puternic și cu determinare a supraviețuit.

Până în primăvară, când avusese loc accidentul, starea lui de sănătate a fost exemplară dar ghinionul avea să lovească iar. Mai exact, a fost iarăși la un pas de moarte din cauza unui accident pe care l-a avut în timp ce se plimba cu un ATV.

Busu, la un pas de a-și pierde din nou viața. Toată lumea s-a speriat: "L-a aruncat într-un prun"

Busu se afla pe platourile de filmare, când a făcut un gest care nu a fost deloc inspirat. Curios din fire, prezentatorul a vrut să încerce lucruri noi și s-a urcat în ATV-ul respectiv, pe care nu a știut cum să îl conducă.

”Ne pregăteam fie pentru o nouă zi sau pentru o nouă scenă. Nu mai reţin. Ceea ce ştiu e că Florin Busuioc se afla pe un ATV oferit pe bază de contract de unul dintre sponsorii filmului, a cărui imagine mai trebuie să apară în peliculă. Busu, colegul nostru, a avut inspiraţia nefericită de a-l porni. Cert e că nărăvaşul ăla, care e foarte greu de strunit chiar şi pentru cei care ştiu cum să se comporte cu el, nu l-a suportat foarte tare în şa şi, la prima colină, l-a aruncat într-un prun. Ştiind problemele cu care se confruntase Florin am înlemnit cu toţii.”, a spus Văru Săndel, potrivit Impact.ro