Andreea Ibacka este în ultimul trimestru de sarcină și cât de curând va deveni mămică pentru a doua oară. Actrița și soțul ei, Cabral, au făcut o vizită la medic pentru a vedea cum se simte bebelușul.

Prezentatorul nu a dezvăluit deocamdată sexul copilului declarând doar că soția sa se simte foarte bine.

Cabral a dezvăluit totul, după vizita la medic. Cum se simte Andreea Ibacka

Andreea Ibacka este în ultimul trimestru de sarcină așa că a mers să facă o ecografie pentru a fi sigură că totul este bine. Actrița a fost însoțită de toată familia. A decis să o ia și pe Namiko, pentru ca fetița să-l poată vedea și ea pe bebeluș.

După ce vizita la medic s-a încheiat, Cabral a dat câteva amănunte despre starea de sănătate a soției sale și a micuțului.

“Am fost să facem poze pe interior. Și am văzut și binișor moaca. Happy level – 100. Namiko de-abia așteaptă livrarea. Andreea Ibacka e bine și ea, cu pofte…”, a scris pe contul de Facebook, prezentatorul de la Pro TV.

Deocamdată cei doi nu au dezvăluit sexul bebelușului. Actrița a intrat deja în concediu și așteaptă să devină mămică pentru a doua oară.

“La sfârșitul lui septembrie sau poate la început de octombrie. Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri.

Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a declarat aceasta într-un interviu, potrivit protv.ro.

Vestea care i-a speriat pe Andreea și Cabral

În luna mai, atunci când Andreea a mers la medic acesta i-a dat o veste care a cam speriat-o. A anunțat-o că ar putea avea tripleți. Ulterior actrița a aflat că va aduce pe lume un singur copil.

“Mi-am făcut și o analiză de sânge. Și când am văzut acel hormon, m-am cam speriat. Mi-am întrebat doctorul și a zis că nu e posibil să am gemeni, ci tripleți. 

Când i-am zis soțului, a zis că își cumpără bilet doar dus într-o destinație necunoscută și se întoarce la liceu”, spunea actrița la Xtra Night Show.