Calitățile pe care fiecare zodie le caută la partenerul ideal. Unii nativi sunt de-a dreptul pretențioși la capitolul amor

Când vine vorba de partenerul ideal de viață toți nativii au un model la care se raportează. În funcție de fiecare zodie poți afla ce așteptări au unele zodii de la cei cu care formează un cuplu pentru întreaga viață.

Cât de norocos ești în fucție de zodie în data de 14 noiembrie. Taurii își simplifică foarte mult viața

Cine nu își dorește o persoană care să fie întotdeauna prezentă, iubitoare și mai ales loială? Ei bine, dincolo de aceste cerințe firești unele zodii au de-a dreptul adevărate pretenții de satisfăcut atunci când vine vorba de o relație serioasă.

Capricorn

Nativii Capricorn caută perfecțiunea întruchipată și la propriu și la figurat. Aceste zodii vor să aibă alături o persoană care să arate impecabil din punct de vedere fizic și să le fie mereu alături indiferent dacă au o opinie diferită de a lor. Dacă vrei să rămâi alături de un Capricorn trebuie să te înarmezi cu multă răbdare pentru că va trebui să îi faci mereu pe plac.

Calitățile pe care fiecare zodie le caută la partenerul ideal. Unii nativi sunt de-a dreptul pretențioși la capitolul amor

Pești

Dependenți de stabilitatea financiară, Peștii caută indiferent de sexul lor persoane cu mulți bani de cheltuit. Din dorința acerbă de a nu le lipsi niciodată nimic acești nativi sunt în stare să își calce pe propriile dorințe și să rămână lângă cineva pentru care nu au sentimente doar de dragul foloaselor materiale.

Vărsător

Rebele în amor aceste zodii sunt mereu în căutarea partenerului cu care sa facă cea mai bună echipă la capitolul relații intime. Acești nativi sunt dispuși să înșele doar pentru a-și satisface dorințele fizice.

Fecioară

Fecioarele au fost dintotdeauna doritoare să aibă ele ultimul cuvânt de spus. Din nefericire pentru ele, aceeași tendință o manifestă și într-o relație. Își vor obliga pur și simplu partenerul să se lase dominat de condiția lor de stăpâni în absolut toate situațiile.

Leu

Ei sunt singurii din zodiac care își doresc să primească înapoi exact ceea ce oferă. Leii sunt calzi, iubitori și se simt mereu datori să îi salveze pe cei din jur din situațiile limită cu care aceștia s-ar confrunta. Sunt adevărate genii în afaceri și au capacitatea să asigure singuri stabilitatea financiară în relația lor.

Balanță

Bune la suflet și darnice cu toată lumea, Balanțele așteaptă aproape întotdeauna să li se întoarcă orice favor pe care l-au făcut. Când vine vorba de persoana iubită, Balanțele își gestionează relația cu aceasta după modelul pe care l-au văzut în familie.

Dacă ești într-o relație cu un astfel de nativ și observi o tulburare de comportament e bine să le acorzi multă răbdare și atenție. Dacă vă doriți cu adevărat veți trece împreună peste orice impas.

Berbec

O relație aproape după un veritabil regulament de armată. Această expresie ar contura cel mai bine dorințele acestor nativi cu privire la propria relație. Nu te implica într-o relație cu cineva care s-a născut sub acest semn zodiacal dacă nu faci față presiunii.