Camila Cabello și Shawn Mendes s-au împăcat. Postarea care i-a dat de gol: "Dragostea mea"
in

Camila Cabello și Shawn Mendes s-au împăcat. Postarea care i-a dat de gol: „Dragostea mea”

Asta da veste! Camila Cabello și Shawn Mendes sunt din nou împreună.

Camila Cabello și Shawn Mendes sunt doi dintre cei mai apreciați artiști din întreaga lumea. Acum câteva luni, când au fost surprinși pentru prima dată împreună, fanii au fost șocați. Nimeni nu se aștepta ca ei să fie împreună, mai ales că nu au recunoscut nicio clipă acest lucru. Era evident pentru toată lumea faptul că formau un cuplu, dar ei nu au declarat nimic în acest sens. Artiștii au fost surprinși de foarte, foarte multe împreună de către paparazzi. Imaginile au circulat pe internet multă vreme.

Camila Cabello: „Dragostea mea, sunt foarte mândră de tine”

„Au fost publicate chiar și imagini în care se sărutau pe străzile din Los Angeles. Cei doi păreau mai fericiți ca niciodată și nimeni nu ar fi crezut că se vor separa vreodată. La scurt timp după, Camila Cabello a făcut o postare prin care a dat de înțeles că ea și iubitul ei și-au spus din nou adio. Fanii au suferit atunci un alt șoc.

În plus, la un moment dat, ei au lansat chiar și o piesă împreună. „Señorita” a avut un real succes și le-a adus nenumărate premii. Nici măcar artiștii nu se așteaptau ca melodia să fie atât de apreciată. Ea a depășit un miliard de vizulizări și a adunat 16 milioane de aprecieri.

Camila Cabello și Shawn Mendes s-au împăcat. Postarea care i-a dat de gol: "Dragostea mea"

Recent, Shawn Mendes și-a surprins fanii cu un proiect inedit pentru care a lucrat mult. Cu această ocazie, cântăreața a transmis un mesaj extrem de emoționant pe rețelele sociale, iar fanii celor doi sunt convinși că s-au împăcat. De data aceasta, ea nu a putut să nu fie alături de el, nu doar în calitate de susținător. Ei au fost mereu extrem de rezervați când a venit vorba despre viața lor privată și au preferat să se iubească în spatetele camerelor de filmat.

”Lumea folosește mereu frumusețea și magia, iar acum o vor putea face mai mult ca oricând. Shawn Mendes, ce cadou minunat ai pregătit pentru lume. A lucrat la acest album cu fiecare parte a sufletului său, a spiritului, a esenței și cu cele mai pure intenții. Dragostea mea, sunt foarte mândră de tine și de abia aștept ca lumea să vadă și să asculte inima ta”, a scris Camila Cabello pe Instagram.

Anamaria Prodan, mesaj dureros pe Instagram. Mama ei ar fi împlinit astăzi 73 de ani

Anamaria Prodan, mărturisiri cutremurătoare despre mama ei: „Am momente când o văd râzând”

Alex Bodi, criticat dur de fani după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Internauții îl vor la închisoare: “Să îți fie rușine“

Alex Bodi, criticat dur de fani după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Internauții îl vor la închisoare: “Să îți fie rușine“