Cu siguranță Regina Elisabeta este una dintre cele mai discutate persoane din lume, dat fiind cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii.

Când va abdica Regina Angliei, de fapt

Prin urmare, nu este surprinzător faptul că oamenii au fost întristați de speculațiile care s-au mai făcut în trecut potrivit cărora Regina s-ar putea pregăti să renunțe la tron și să lase loc fiului cel mare, prințul Charles, să-i ia locul.

„Nu cred că pleacă nicăieri, în curând”, spunea un o sursă regală pentru Daily Mail. Cu toate acestea, regina Elizabeta i-ar fi mărturisit unei verișoare în ce condiții ar putea abdica, și anume, în urma în urma unor probleme de sănătate, precum un diagnostic de Alzheimer sau infarct.

Totuși, starea de sănătate a reginei este una bună, așadar, aceste contexte sunt departe de realitate. De asemenea, ea are anumite tabieturi de la care nu face rabat.

Ei bine, potrivit verișoarei reginei, pe nume Margaret Rhodes, ei îi place să bea un pahar de șampanie la masa de seară. Deși nu știm ce marcă preferă, este probabil să fie una dintre cele opt mărci regale, inclusiv Bollinger, Lanson, Moet & Chandon, Veuve Cliquot, Laurent Perrier, Krug.

Ce obiceiuri are regina Elizabeta

Autorul Brian Kozlowski a scris în cartea sa despre regină:

„Obiceiurile mentale și modurile unice de a gândi – despre mâncare sau exerciții fizice sau muncă sau odihnă o fac femeia care este astăzi. Ceea ce, la rândul său, face din„ secretele ”stilului ei de viață un mod surprinzător de ușor și bucurie de urmat în viața de zi cu zi. ”

Rutinele zilnice ale reginei, potrivit lui Kozlowski, sunt:

  • Se bucură de o ceașcă de trezire Earl Grey la 7:30 a.m.
  • O baie înainte de micul dejun dimineața.
  • Analizează mai multe ziare la micul dejun, care, de asemenea, tinde să fie același meniu în majoritatea dimineților.
  • Diminețile petrecute la întâlniri și trecând prin cutiile ei roșii.
  • Vizite după-amiaza în afara Palatului, după care se întoarce la timp pentru ceai și citirea mai multor rapoarte parlamentare.
  • O posibilă recepție de cocktail sau cină publică.
  • Înapoi în pat până la ora 23:00, cu jurnalul ei și cu o carte.

În ce privește rutina estetică, Kozlowski a mai spus că mărcile excesiv de scumpe nu poartă sigiliul regal de aprobare și, de ani de zile, Elizabeth a folosit produse Cyclax la un preț rezonabil, inclusiv crema hidratantă din lapte de trandafiri. Regina Elizabeta este, fără doar și poate, un exemplu forță și simplitate.