Cântăreața bătută de iubit povestește totul despre agresiunile bărbatului

Laria Roxana Giurgiu, pe numele ei de scenă Roxen, a avut un an greu atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Cântăreața a fost încercată pe toate planurile în acest an. Roxen trebuia să participe anul acesta la Eurovision, interpretând piesa „Alcohol You”. Din cauza pandemiei, spectacolul s-a amânat, drept urmare acest lucru nu i-a dat motive de bucurie artistei.

Aceasta a declarat că a început deja pregătirile pentru show-ul de anul viitor și că se va gândi la o altă piesă cu care să ne reprezinte țara. Tot ea mărturisește că piesa va fi cel puțin la fel de bună ca cea pe care o pregătise pentru anul care aproape a trecut.

Roxen, bătută cu pumnii

În vara acestui an, fostul iubit al fetei a agresat-o cu mătura și cu pumnii. Conform declarațiilor acesteia, bărbatul a recurs la acest gest din gelozie.

Orbit de mânie, și de demnitate am mai putea spune, fostul iubit nu a mai ținut cont de nimic atunci când și-a surprins iubita în miezul nopții că butona telefonul. Crezând că Roxen trimitea mesaje unui alt barbat, a recurs la acte de violență josnică.

A depus plângere la poliție

Potrivit Playtech.ro, după ce a reușit să scape de lângă iubitul cel violent, Roxen a dat fuga la poliție. Demarând investigațiile pentru care iubitul fetei era acuzat, organele competente au descoperit că într-adevăr există urme vizibile de agresiune pe corpul artistei.

Conform aceluiași interviu, Roxen avea vânătăi pe corp, iar oamenii legi au întocmit un ordin de protecție împotriva bărbatului.

Solista a transmis și un sfat către femeile care trec prin episoade de violență domestică:

„Cred că orice femeie care trece prin așa ceva, ar trebui să facă tot posibilul să nu se afunde într-un rău care poate deveni și mai rău și care o poate marca toată viața.”

„Am învățat din fiecare experiență pe care am avut-o”

Deși a trecut prin momente cumplite, Roxen a reușit să depășească acel eveniment din viața ei. Artista a declarat că a avut mulți oameni lângă ea care au ajutat-o să își revină, arătând chiar recunoștință față de aceștia.

Solista a lucrat mult cu sine în acea perioadă, a învățat să aibă răbdare și să se concentreze pe lucurile cu adevărat importante. Vedeta este de părere că astfel de situații nocive nu pot fi tolerate, și că nimeni nu ar trebui să se complacă într-un astfel de cerc vicios.