Cardi B, criticată de fani pentru că nu respectă regulile. Aceștia i-au transmis cuvinte dure: „Nu văd nici o mască la vedere”
in

Cardi B, criticată de fani pentru că nu respectă regulile. Aceștia i-au transmis cuvinte dure: „Nu văd nici o mască la vedere”

Cardi B a fost serios certată de fani.

Cardi B este recunoscută pentru felul sincer de a spune lucrurilor pe nume. Ori de câte ori ar ceva de zis, cântăreața nu se poate abține. A fost implicată în diverse scandaluri din cauza faptului că nu și-a putut ține deloc gura. Ei, însă, nu îi pasă deloc de gurile rele și se comportă tot așa cum consideră ea.

Vedeta știe foarte bine cum să atragă toate privirile asupra ei. Postările sale de pe social media fac furori de fiecare dată. În plus, ea este și extrem de activă în mediul online. Fanii o apreciază pentru felul ei nebun de a fi. Femeia este felicitată atunci când face un lucru bun, dar taxată dur atunci când greșește.

Cardi B, luată la rost de fani

Ea a organizat recent o petrecere de ziua ei, unde a fost invitată multă lume. Marele eveniment a avut loc în Las Vegas și a ieșit cum nu se putea mai bine. Ei bine, ea a postat o imagine în care era înconjurată de o mulțime de oameni. Se simțeau extrem de bine, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

Cardi B, criticată de fani pentru că nu respectă regulile. Aceștia i-au transmis cuvinte dure: „Nu văd nici o mască la vedere”

Fanii au apreciat imaginea, dar nu au ezitat să o taxeze grav, după ce au remarcat un lucru extrem de important. Se pare că doar unul dintre invitați nu purta masca de protecție, iar fanii au tras-o la răspundere cât ai clipi. I-au spus că este o persoană „iresponsabilă”, dar Cardi B nu ține deloc cont de părerile răutăcioșilor. Internauții sunt extrem de îngrijorați pentru oamenii din mulțime și pentru sănătatea lor, lucru care s-a putut observa din comentarii.

„La mulți ani și toate bune, dar ce zici de pandemie?”, „Nu văd nici o mască la vedere”, „Nu există Covid?”, „Este atât de iresponsabil că uitați că suntem într-o pandemie mondială”,  „În mijlocul unei pandemii?”, „Deci, vedetele nu cred că distanțarea socială se aplică și pentru ele? Am înțeles”, au spus fanii lui Cardi B, vizibil supărați.

 

Jador a recunoscut că o iubește pe Carmen de la Sălciua. Ce dezvăluiri a făcut artistul: "Un om cu suflet mare"

Jador a recunoscut că o iubește pe Carmen de la Sălciua. Ce dezvăluiri a făcut artistul: „Un om cu suflet mare”

Beyonce este mândră de fiica ei. Ce talent ascuns are Blue Ivy: "M-a transformat "

Beyonce este mândră de fiica ei. Ce talent ascuns are Blue Ivy: „M-a transformat „