Care este cel mai mare secret al Aneimaria Prodan! Vedeta a vorbit despre el abia acum: ” E o chestie pe care am învățat-o de la părinții mei

Anamaria Prodan a vorbit despre cel mai secret al său.

Care este cel mai mare secret al Aneimaria Prodan! Vedeta a vorbit despre el abia acum: " E o chestie pe care am învățat-o de la părinții mei

Anamaria Prodan este o femeie de succes, care are o avere impresionantă. Multă lume s-a întrebat cum a reușit frumoasa vedetă să facă atât de mulți bani. Ei bine, se pare că ea a ținut cont de mai multe lucruri, pe care le-a pus în practică. A reușit să ajungă la rezultatele pe care le are cum prin forțele proprii și este mândră de acest lucru.

Vedeta a învățat câteva lecții extrem de importante de la părinții ei. Aceștia i-au spus să nu facă niciodată datorii, iar ea a ținut cont de toate sfaturile lor. Anamaria Prodan nu are datorii de niciun fel și nici nu are de gând să facă. Este o femeie puternică și nu doar pentru că are bani, ci pentru că a trecut prin multe și nu s-a dat niciodată bătută.

Anamaria Prodan a muncit din greu

Pas cu pas, ea a reușit să își ducă toate visurile la bun sfârșit. A mers pe un drum încet, dar sigur. Uneori, îi este dor de familia ei, care se află peste tot în lume. Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, ea merge să îi viziteze din când în când. Nu poate sta prea mult timp departe de persoanele dragi ei. Una dintre fete se află în America, alta e în Milano, iar soțul și fiul cel mic locuiesc în Dubai.

„Eu nu am datorii sau credite luate de la bănci. Asta e o chestie pe care am învățat-o de la părinții mei, să nu fiu datoare la nimeni, nici la bănci. Sunt pe picioarele mele, pe banii mei, nu pe banii altora”, explică Ana Maria Prodan.

Care este cel mai mare secret al Aneimaria Prodan! Vedeta a vorbit despre el abia acum: " E o chestie pe care am învățat-o de la părinții mei

Perioada de izolare a fost una specială pentru ea. Toții copiii săi, mai puțin una dintre fete care nu a reușit să ajungă, s-au strâns în Dubai. Au fost trei luni unice, în care s-au bucurat de tot timpul petrecut împreună.

„În izolare a fost 90 {7b559d9bc0b5bb726961c416e0eebc06f528451fbebdeac336664fab44521158} perfect, având în vedere că toți copiii s-au strâns în Dubai, mai puțin Sarah, care nu a mai apucat să ajungă pentru că se închiseseră granițele. Nu am mai putut sub nici o formă s-o aduc. A fost un moment unic pentru că trei luni de zile am stat zi de zi toți, ne-am redescoperit și ne-am adus de fiecare moment frumos al vieții noastre”, a mai dezvăluit impresara.