Acesta este cel mai mare secret al lui chef Florin Dumitrescu! A recunoscut totul în direct: ”Am zis-o”

Toată lumea îl știe pe chef Florin ca fiind înzestrat cu unul dintre cele mai înalte daruri culinare. Totuși acesta se pare că duce lipsă de un talent destul de comun pe care cei mai mulți dintre noi îl stăpânesc fără probleme.

Care este cel mai mare secret al lui chef Florin Dumitrescu! A recunoscut totul în direct: ”Am zis-o”

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România. În timpul emisiunii Chefi la Cuțite el le-a dezvăluit telespectatorilor un mare secret. A avut un moment de sinceritate care a scos la lumină un detaliu pe care doar cunoscuții săi îl știau.

Totul a început când acesta, împreună cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, a avut parte de o nouă provocare în cadrul emisiunii în care sunt jurați. Mai exact, Gina Pistol le-a făcut propunerea de a găti pentru piloții de raliu.

Florin Dumitrescu l-a luat prin surprindere

Vestea nu le-a picat tocmai după inima lor dar nu au avut de ales. De fapt este pentru prima dată în viața lor când sunt puși în fața unei asemenea situații. Cel care a avut cea mai tare reacție în acest context este chiar chef Florin Dumitrescu. În primă fază el a mărturisit că nu se declară un mare fan al acestui sport.

”Astăzi gătiți pentru piloți de raliu. Oameni foarte activi, competitivi, care ard foarte multe calorii în timpul unei curse”, a declarat Gina Pistol.

Care este cel mai mare secret al lui chef Florin Dumitrescu! A recunoscut totul în direct: ”Am zis-o”

Apoi după toate acestea bucătarul a început să își deschidă sufletul în fața celor care urmăreau emisiunea. Dumitrescu a precizat că nu este mare iubitor de viteză. Tot el a povestit că acest lucru se datorează pentru că nu are nici măcar permis de conducere. Atât ceilalți jurați, cât și Gina Pistol au rămas blocați la auzul unui asemenea lucru.

”Nu am nimic cu piloții de raliu. Eu personal nu sunt un fan al acestui sport din cauza faptului că nu am permis de conducere și al doilea lucru este că mie îmi este frică de viteză. Am zis-o.”, a mărturistit chef Florin Dumitrescu pe parcursul emisiunii.

De-a lungul carieriei sale, el a reușit să realizeze foarte multe lucruri. Nu și-a dorit să fie șofer și probabil că nu va ajunge să conducă niciodată. Are alte pasiuni, iar printre acestea carnetul de șofer nu reprezintă o prioritate.