În anunțul pe care aceasta l-a făcut miercuri a dat detalii despre modul în care boala sa se manifestă dar a și stârnit apariția multor semne de întrebare.

Diagnosticul surprinzător a venit pe nepregătite, toată povestea începând de la o simplă răceală. Ea a declarat că în ciuda faptului că este simptomatică cu stări de febră, transpirații precum și dureri de spate nu a putut să creadă că este infectată cu acest virus până în secundă în care a văzut efectiv rezultatul testului.

Care este lista vedetelor ce au avut coronavirus. Vladuta Lupau inchide lista.

Mesajul pe care l-a postat pare să fie încărcat de optimism și cel puțin prin ochii publicului totul pare că va evolua într-o direcție bună. Despre situația celorlalți membri ai familiei sau a apropiaților încă nu se știe nimic, iar vedeta nu pare să ofere nici un detaliu în acest sens. Insistă totuși că va sta in izolare cele 14 zile, conform protocolului prevăzut pentru cazurile cu forme ușoare.

Care este lista vedetelor ce au avut coronavirus. Vladuta Lupau inchide lista.

De unde a luat Vlăduța Lupău virusul?

Îngrijorător este faptul că nu pare să știecare este modul în care a putut contacta acest virus. Deși afirmă că nu a participat la nici un eveniment artista nu poate să determine cu exactitate modul în care s-a expus la această maladie. Astfel ea este un exemplu clasic de infectare intracomunitară. Drept urmare îi îndeamnă pe toți care au semne de răceală să îi urmeze exemplul și să dea o fugă pentru a se testa.

Care este lista vedetelor ce au avut coronavirus. Vladuta Lupau inchide lista.

Care sunte vedetele ce au avut coronavirus?

Vlăduța Lupău nu este singura vedetă care a luat contact cu această boală periculoasă. Printre cele afectate se numără până acum Andreea Esca, Alina Pușcaș, Virgil Ianțu, Irina Loghin, Gică Popescu, Adelina Pestrițu, Jamila, Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu și mulți alții.

Din păcate tatăl Mădălinei Manole și fratele lui Florin Salam se află printre cei care au pierdut lupta cu această pandemie. Aceste evenimente dureroase și îngrijorătoare ne readuc aminte că greul încă nu a trecut și că trebuie să ne ferim pe cât putem spre a nu ajunge sau a trimite pe alții pe mâna medicilor.