Fanii au fost șocați când au aflat vestea că fiica lui Pavel Stratan și Edward Sanda urmează să se căsătorească. Cântărețul de 23 de ani i-a pus inelul pe deget iubitei sale, chiar în seara în care își sărbătorea majoratul. Cleopatra a fost vizibil impresionată de gestul pe care l-a făcut iubitul său și s-a mândrit cu acesta pe rețelele de socializare.

Cei doi au stabilit și data nunții și nu mai au răbdare deloc. Din cauza pandemiei, aceștia își vor uni destinele în vara anului 2021, fapt ce dovedește că nu vor să mai aștepte nicio secundă. Sunt nerăbdători să facă pasul cel mare, iar dacă acest lucru era posibil, s-ar fi întâmplat chiar mai curând.

Care este motivul real al nunții dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda? Primele declarații despre copil!
Edward este oricând gata să-și „susțină” viitoarea soție

Cleopatra Stratan este însărcinată?

Mulți au considerat că moldoveanca este prea mică pentru un așa pas important în viața sa și au început să caute motivele „reale” ale nunții. Potrivit pozelor pe care fata le postează pe conturile sale, s-a speculat că aceasta ar fi gravidă.

Ca urmare a stilului său vestimentar și pentru că artista preferă să poarte haine mai lejere și largi, oamenii au tras concluzia că așteaptă un copil și de aceea s-au și logodit. Cei doi îndrăgostiți au infirmat zvonurile și au declarat că își doresc un copil, dar în viitor.

Care este motivul real al nunții dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda? Primele declarații despre copil!
Poftele de graviduță vor mai avea de așteptat

Amândoi sunt conștienți că acesta nu este momentul oportun pentru a deveni părinți. Fiica lui Pavel Stratan este încă la liceu și nu a dat nici măcar examenul de bacalaureat. Așadar, tânărul cuplu așteaptă ca fata să își termine studiile înainte de a rămâne însărcinată.

Cleopatra a dezvăluit că și-ar dori să aducă pe lume un copil peste cinci ani. Cei doi au mărturisit că își doresc să devină părinți o singură dată. Din toate planurile acestea pe care le-au împărtășit, reiese că Edward și iubita sa au gânduri cu adevărat serioase împreună și se văd de nedespărțit până la adânci bătrâneți.

Care este motivul real al nunții dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda? Primele declarații despre copil!
Luna de miere pare să fii început de mult pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Fiica lui Pavel Stratan, îndrăgostită lulea

Tânăra, care a devenit cunoscută prin celebra melodie „Ghiță”, pe care a interpretat-o pe când avea doar doi ani, are numai cuvinte de laudă la adresa viitorului său soț:

„Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă. Prima dată, ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine”, a mărturisit fiica lui Pavel Stratan