Care este starea de sănătate a soțului Daianei Anghel după infarct? Fotografia postată de vedetă astăzi!

Zilele trecute, Sorin Gonțea a suferit un infarct. Starea lui de sănătate s-a îmbunătățit și bărbatul a ajuns acasă

În urmă cu două zile, fosta știristă anunța pe pagina ei de Instagram că bărbatul din viața sa are probleme de sănătate. Îndurerată, Daiana a fost absentă din mediul online și le-a cerut urmăritorilor ei să o înțeleagă pentru momentele prin care trece și să aibă răbdare.

Sorin Gonțea a făcut infarct și a ajuns de urgență la spital. Acolo, medicii l-au stabilizat și i-au oferit cele mai bune îngrijiri medicale. Bărbatul a ajuns la timp pentru a supraviețui, iar soția sa i-a fost alături permanent în aceste momente grele.

Care este starea de sănătate a soțului Daianei Anghel după infarct? Fotografia postată de vedetă astăzi!

Cum se simte soțul știristei?

Astăzi, Daiana Anghel a postat o imagine însoțită de un text în care anunța publicul că bărbatul și-a revenit și s-a întors acasă. Tot acolo, blonda le-a mulțumit tuturor pentru toate gândurile bune transmise în acestă perioadă.

Influencerița a primit numeroase mesaje de încurajare, iar fanii i-au fost alături. Deși a luat o pauză de la postările online, prietena Cristinei Ich și-a anunțat comunitatea că va reveni în curând și se va reapuca de treabă.

Care este starea de sănătate a soțului Daianei Anghel după infarct? Fotografia postată de vedetă astăzi!

„He’s back!” a fost mesajul prin care Daiana a dat de înțeles că soțul ei s-a intors acasă. Ținându-l de mână, blonda arată cât de mult îl iubește și susține, mai ales acum, când are nevoie de asta. Ajuns acasă, Sorin va trebui să treacă printr-o perioadă de odihnă și de liniște pentru a se putea recupera.

Daiana Anghel a trecut prin clipe de coșmar

În urmă cu un an, fosta știristă traversa cea mai grea perioadă a vieții sale. Tatăl său s-a stins din viață în luna octombrie a anului trecut. Vedeta a mărturisit atunci că i-a fost alături părintelui său până în ultima clipă de viață și că îl va iubi mereu.

Pe Facebook, a mai declarat că, deși nu mai este fizic lângă ea, barbatul va rămâne veșnic în inima fiicei sale. Pentru pierderea tatălui său a acuzat sistemul românesc de sănătate despre care spunea atunci că este plin de lipsuri.