Care este suma pe care Săndal Bănel o câștigă lunar de pe urma proiectului ”Andre”? Andreea Bălan îi oferă în continuare bani tatălui său

Trupa ”Andre” s-a reunit după mulți ani în care a fost absentă, așa că Săndel Bălan a reînceput să câștige sume frumușele din acest proiect.

Care este suma pe care Săndal Bănel o câștigă lunar de pe urma proiectului ”Andre”? Andreea Bălan îi oferă în continuare bani tatălui său

Andreea Bălan este în continuare una dintre cele mai active și mai de succes artiste de la noi din țară. Are 36 de ani și este pe deplin împlinită din punctul de vedere al carierei. Chiar și acum, la ani buni de la lansarea mega proiectului ”Andre”, care a făcut furori la un moment dat, iată că formula se reunește.

Acum nu mai este vorba despre două tinere, ci despre două femei în adevăratul sens al cuvântului. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au redat viață proiectului care le-a consacrat acum mult timp. Datorită acestui lucru, Săndel Bălan este remunerat, în fiecare lună, cu o anumită sumă de bani. Despre ce sumă să fie vorba?

Faimoasa trupă Andre a prins din nou viață acum un an și, cu această ocazie, cele două interprete au avut ocazia să-i încânte pe fani de câteva ori. Ce a fost frumos nu a ținut mult timp, după cum bine se știe, pentru că restricțiile impuse de pandemia de coronavirus au anulat orice fel de concert sau întrunire cu fanii nu doar în acest caz, ci în toată lumea.

Încă se pune stop concertelor, însă, chiar și așa, cele două artiste își încântă fanii în fiecare zi în mediul online.

Care este suma pe care Săndal Bănel o câștigă lunar de pe urma proiectului ”Andre”? Andreea Bălan îi oferă în continuare bani tatălui său

”Andre” s-a reunit

Cu ocazia reformării faimoasei trupe ”Andre”, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au recucerit fanii cu piesele care odinioară erau pe buzele tuturor, de la mic la mare. Mare le-a fost mirarea când au constat faptul că și acum, la atâția ani distanță, încă mai există fani înrăiți ai trupei care încă știu, pe de rost, versurile celor mai celebre piese, precum ”Moșule, ce tânăr ești”, ”Prima iubire” sau ”Lasă-mă, papa, la mare!”.

Conform informațiilor provenite chiar de la tatăl Andreei Bălan, nimeni altul decât Săndel Bălan, acesta declară faptul că, în contextul actual în care ne aflăm, el câștigă în jur de 500 și 1 000 de lei lunar.

“Din drepturile de autor ale celor 17 piese compuse de mine, în urmă cu peste 20 de ani, pentru trupa Andre, cred că îmi puteam lua o vilă. Dar, nu am strâns banii, vin în tranșe, un pic de colo, un pic de dincolo.
Când nu voi mai fi, drepturile mele de autor îi vor reveni în totalitate fiicei mele, le merită.
Îmi vin lunar, acum, în pandemie, în jur de 500-1.000 de lei, bani bunicei. Pentru toate aceste piese, compuse mine, primesc bani de la Uniunea Compozitorilor, din difuzările la radio, iar Andreea, fiica mea, și colega ei, Andreea Antonescu, primesc de la Credidam, din aparițiile tv!”, a dezvăluit Săndel Bălan pentru jurnaliștii de la Playtech.ro.