Care sunt fanteziile lui Răzvan Fodor! Soția lui l-a dat de gol: „El visează să…”

Răzvan Fodor a fost dat de gol de Irina, soția sa.

Care sunt fanteziile lui Răzvan Fodor! Soția lui l-a dat de gol: „El visează să…”

Răzvan Fodor și Irina formează unul dintre cele mai puternice și frumoase cupluri de la noi din țară. Cei doi artiști sunt extrem de fericiți împreună și duc o viață la care mulți doar visează. Cei doi se susțin în orice situație, indiferent despre ce ar fi vorba. Cei doi au și momente în care se amuză unul despre celălalt, spre bucuria celor care îi urmăresc.

Pe rețelele sociale, ei petrec extrem de mult timp. Postează zilnic, pentru a-i ține la curent pe fani cu tot ceea ce se întâmplă în viața lor. Fac ei ce fac și atrag atenția tuturor susținătorilor. Recent, soția vedetei a făcut o serie de dezvăluiri care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Reacțiile acestora nu au încetat să apară, semn că și ei s-au amuzat copios pe seama spuselor sale.

Vedetele au fost mereu extrem de sincere cu admiratorii lor. Răzvan Fodor și Irina au vorbit mereu deschis despre relația lor frumoasă și nu s-au ascuns niciodată după deget. Ei bine, ea le-a mărturisit acestora care sunt cele mai mari dorințe ales soțului ei, în stilul ei caracteristic.

Răzvan Fodor, dat de gol de Irina

Se pare că ei au avut un moment de relaxare, pe care au decis să îl petreacă în familie. Au discutat extrem de multe lucruri despre visurile pe care el le are. După toate acestea, ea a ajuns la o serie de concluzii despre care le-a vorbit și fanilor. A făcut o listă lungă pe care a postat-o pe Instagram, alături de o imagine în care păreau mai fericiți ca oricând.

Care sunt fanteziile lui Răzvan Fodor! Soția lui l-a dat de gol: „El visează să…”

”Pentru că ieri a fost duminică, am avut timp de povești și relaxare în familie. 🥰😅Și pentru că suntem atenți unul cu celălalt și receptivi la dorințele partenerului, în urma discuțiilor cu soțu’, s-au tras următoarele concluzii:

1. Fodor visează să umblu prin casă ca Eva a lui Adam, și, o dată la jumătate de oră, să vină toamna, să se usuce frunzele și să cadă. Eu visez să nu își mai arunce șosetele lângă canapea.

2. El are fantezii cu mine făcând sarmale ca la mama acasă, eu îmi doresc doar să curețe pasta de dinți de pe chiuvetă, că schema aia cu capacul de la toaletă a învățat-o.

3. El are fantezii despre cum o să se pună cu foarfeca pe pijamalele mele flaușate și să dorm, ați ghicit, tot în costumul Evei. Eu îmi doresc doar să aibă și el pijamale. Măcar un set. 

4. Eu visez la băi fierbinți împreună, el, la dușuri scoțiene.

5. El visează să conduc ca la NASCAR, eu visez să nu mai iau borduri.

6. Eu aș vrea să vină, într-o zi banală de marți, îmbrăcat la costum și să îmi propună o cină de 5 stele. El vrea să stăm în curte, la foc, lângă vatră, ca doi haiduci…

Vă rog să vă simțiți libere/liberi să completați mai departe, cu propriile dorințe și fantezii. O să se împlinească o laie, după cum vedeți mai sus. Să aveți o săptămână minunată! #family #couple #funny #husband #wife #couplestorie @razvan_fodor”, a publicat pe pagina sa de Instagram soția lui Răzvan Fodor.