Carmen de la Sălciua a încins atmosfera cu cel mai sexy decolteu! Sânii parcă îi ies din bluză

Carmen de la Sălciua a făcut ravagii pe internet cu o fotografie în care are un decolteu răvășitor.

Carmen de la Sălciua a încins atmosfera cu cel mai sexy decolteu! Sânii parcă îi ies din sutien

Carmen de la Sălciua parcă devine din ce în ce mai sexy de când este o femeie singură și fără nicio obligație. Face ravagii pe rețelele de socializare cu fotografiile pline de senzualitate pe care le postează, iar admiratorii nu se pot decât bucura când au o asemenea priveliște de neratat.

Are tot ce și-ar putea dori. Este frumoasă, are o voce inconfundabilă și este râvnită de toți bărbații. Se poate spune că artista Carmen de la Sălciua are toate ingredientele necesare pentru a se clasa în topul celor mai de succes vedete de la noi din țară.

Cu un caracter la fel de puternic pe cât este de frumoasă, Carmen de la Sălciua a demonstrat întotdeauna că este o femeie extrem de asumată și niciodată nu s-a ascuns după degete când a avut ceva de spus. A ajuns la inima oamenilor prin faptul că este o femeie puternică și care știe din plin ce vrea de la viață.

Calitățile fizice nu pot fi contestate sau negate. Carmen de la Sălciua este conștientă de faptul că are un corp de vis. Așa că nu ratează nicio ocazie prin care să dea mințile tuturor bărbaților din mediul online peste cap.

Așa s-a întâmplat și de această dată. Faimoasa manelistă a arătat că este conștientă de atuurile sale în orice context și că nu cunoaște termenul de „inhibiții”.

În urmă cu câteva ore, fosta soție a lui Culiță Sterp le-a împărtășit admiratorilor de pe rețelele de socializare o fotografie bombă! Îmbrăcată într-o bustieră sexy și o pereche de colanți negri, „ilegal” de mulați, vedeta a lăsat la vedere cel mai jucăuș decolteu.

Carmen de la Sălciua a încins atmosfera cu cel mai sexy decolteu! Sânii parcă îi ies din bluză

Vedeta este mândră de aspectul ei fizic

Totodată, Carmen de la Sălciua a dezvăluit că este mândră de aspectul ei fizic, lăsând deoparte orice formă de modestie. Dar ce rost ar mai avea când toată lumea îi poate vedea cu ochiu liber corpul de zeiță?

„Sunt mulțumită ! Rezultatele apar atunci când ambiția își spune cuvântul”, a scris artista pe Instagram.