Carmen de la Sălciua a mers acasă la Alexandra și Ionuț Bodi. Fanii au criticat-o extrem de dur / FOTO

Admiratorii lui Carmen de la Sălciua nu au putut accepta așa ceva.

Carmen de la Sălciua a mers acasă la Alexandra și Ionuț Bodi. Fanii au criticat-o extrem de dur / FOTO

Carmen de la Sălciua a decis zilele acestea să îi surprindă pe Alexandra și Ionuț Bodi. Cântăreața a mers în casa celor doi, pentru a sta de vorbă cu cele două vedete de pe TikTok. Ea a reușit prin acest gest să le readucă zâmbetul pe buze celor doi. Dacă unii au apreciat gestul ei, alții au criticat-o dur pentru fapta sa.

Carmen de la Sălciua, gest de zile mari pentru „Regiii TikTok-ului”

Cântăreața este admirată de mii de oameni. Multe persoane ar da orice să meargă la concertele ei sau să o vadă în realitate. Din păcate, nu toți au un asemenea noroc. „Regiii TikTok-ului” au avut privilejul de a o cunoaște pe una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi. Alexandra și Ionuț Bodi nu s-au așteptat niciodată la asta, dar s-au bucurat din tot sufletul.

Carmen de la Sălciua a reușit de mai multe ori să dea dovadă de faptul că este o persoană sensibilă. Fanii au remarcat acest aspect atât din postările din mediul online, cât și din versurile sale. Piesele pe care le lansează ajung să fie mereu printre cele mai ascultate de la noi din țară. Ce și-ar putea dori mai mult de atât?

Carmen de la Sălciua a mers acasă la Alexandra și Ionuț Bodi. Fanii au criticat-o extrem de dur / FOTO

„Am fost în vizită la ea și la soțul ei. O familie extraordinară, cu frică de Dumnezeu, o familie cu mare dragoste unul față de celălalt și nu în ultimul rând, amuzantă”, a spus Carmen de la Sălciua la InstaStory.

Alexandra și Ionuț Bodi au devenit cunoscuți pe TikTok. Acolo, și-au cucerit fanii cu videoclipurile pe care le postează și care fac milioane de vizualizări. Ei bine, după ce i-a vizitat, fanii au crezut că frumoasa cântăreață de manele a făcut acest lucru doar pentru reclamă, nu pentru că i-ar fi păsat de cei doi tineri. Imediat ce a citit comentariile, artista nu s-a putut abține și le-a dat replica tuturor celor care au vorbit rău despre ea.

„În urma pozei pe care am pus-o am stârnit tot felul de controverse, reacții pozitive, dar și negative, dar cel mai mult m-a indignat că unii dintre voi chiar credeți că aș putea să mă folosesc de situația precară a unei familii ca să-mi crească popularitatea, urmăritorii sau să devin virală, lucru pe care îl infirm total”, a continuat ea.