Carmen de la Sălciua a răbufnit pe Instagram. De ce este atât de revoltată artista: ”S-a pierdut respectul”

Cum a fost dezamăgită Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua a răbufnit pe Instagram. De ce este atât de revoltată artista: ”S-a pierdut respectul”

Carmen de la Sălciua nu are nevoie de prea multe introduceri. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară și se bucură de succes pe toate planurile. Cântăreața lansează hit după hit și piesele ei ajung imediat la inimile fanilor.

Zilele trecute, ea și Jador și-au unit forțele și împreună au lansat piesa ”Nu am somh de 4 zile”. Melodia a stat câteva zile în șir pe primul loc în Trending și a adunat milioane de vizualizări pe YouTube. În plus, s-a spus despre ei și că ar forma un cuplu.

Carmen de la Sălciua a fost mai sinceră ca oricând

Cei doi le-au povestit fanilor că nu este nimic între ei și că nu ar trebuie să își facă griji din punctul acesta de vedere. Ei bine, cântărețul nu a negat că o place, dar probabil faptul că este fosta soție a lui Culiță Sterp l-a împiedicat să se gândească la ceva mai mult.

Nu mai este un secret pentru nimebi faptul că îndrăgita artistă și manelistul au fost soț și soție. Nimeni nu ar fi zis că se vor separa vreodată, dar viața este plină de surprize. Ei bine, ceva nu a mai funcționat și au luat-o pe drumuri diferite. Chiar dacă el a reușit să își găsească deja pe altcineva, nu este și cazul brunetei.

Carmen de la Sălciua a răbufnit pe Instagram. De ce este atât de revoltată artista: ”S-a pierdut respectul”

Chiar dacă nu lasă se să se vadă, divorțul a afectat-o extrem de tare. Ea a organizat recent o sesiune de întrebări pe Instagram, în care le-a răspuns fanilor la diferite întrebări. Unul dintre admiaratori a vrut să știe de ce consideră că nu mai țin relațiile cum țineau pe vremuri. Carmen de la Sălciua nu a ezitat să îi ofere răspunsul mult așteptat.

”S-a pierdut respectul față de familia tradițională, pentru că această nouă lume virtuală în care trăim, ne manipulează simțurile atât de tare, încât nimic nu ne mulțumește. Trăim cu ideea că mereu se poate mai bine și sfârșim dezamăgiți! Cei care reușescn să se detașeze au cât de cât o viață normală și frumoasă”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram.