Carmen de la Sălciua, despre relația cu Jador. Vedeta a șocat Internetul: „Sper ca lumea să simtă chimia”
in

Carmen de la Sălciua, despre relația cu Jador. Vedeta a șocat Internetul: „Sper ca lumea să simtă chimia”

Carmen de la Sălciua și Jador au reușit să șocheze pe toată lumea.

Carmen de la Sălciua și Jador sunt doi dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Zilele trecute, ei au reușit să șocheze tot internetul. Ei au mii de susținători în mediul online care îi susțin pe rețelele sociale zilnic. Mulți ar da orice să îi vadă măcar o dată în viața reală sau să meargă la concertele lor. Ei bine, ambii se bucură de un succes imens pe toate planurile, iar la vestea pe care au dat-o recent nu se aștepta nimeni. Cântăreții au pus pe toată lumea pe gânduri cu ultimele lor postări de pe Instagram. Fanii sunt extrem de curioși de ce va urma.

Carmen de la Sălciua, mai sinceră ca oricând

Carmen de la Sălciua a fost plină de surprize zilelele acestea. Vedeta și-a făcut i schimbare radicală de look. A revenit la extensii, și-a făciut bucle și s-a pozat, iar imaginea a ajuns imediat pe Instagram. Fanii au fost de-a dreptul șocați. Frumoasa cântăreață de manele a avut și un motiv destul de întemeiat. Ea s-a pregătit intens pentru filmările videoclipului alături de Jador, de care este tare mândră. Nu doar piesa cu celebrul artist urmează să fie lansată, ci și cea alături de mama ei. Asta da veste bună.

„Nu mă așteptam la așa ceva. Adică, nu mă așteptam să mă înțeleg atât de bine cu Jador”, a declarat Carmen, pentru wowbiz.ro.

Nerăbdătoare fiind ca fanii să asculte ce a ieșit, Carmen de la Sălciua a vorbit cu fanii despre colaborarea cu Jador. Inițial, admiratorii celor două vedete au crezut că ei formează un cuplu, dar nu se pune problema de așa ceva. Relația lor este strict una profesională, spre dezamăgirea internauților.

„Jador este un tip foarte, foarte simpatic, reușește să te facă să râzi tot timpul, este tonic din cale afară. Sper ca lumea să simtă chimia care a fost între noi, și precizez că e vorba doar de o amiciție, mai ales având în vedere faima lui”, a mai spus vedeta.