Carmen de la Sălciua, gafă de proporții. Vedeta a fost imediat trasă la răspundere de fani
in

Carmen de la Sălciua, gafă de proporții. Vedeta a fost imediat trasă la răspundere de fani

Carmen de la Sălciua este, fără îndoială una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Vedeta s-a făcut remarcată în România acum ceva timp, iar acum toată lumea îi apreciază piesele. Aproape că nu există petrecere la care să nu se asculte piesele sale. Vedeta se bucură de succes pe toate planurile, mai puțin în dragoste. De când s-a despărțit de Culiță Sterp, ea nu a reușit să mai găsescă bărbatul potrivit. A început să își dedice tot timpul carierei sale și totul îi merge ca pe roate.

Carmen de la Sălciua, taxată dur de fani

Zilele trecute, frumoasa vedetă reușit să uimească pe toată lumea, după ce și-a făcut apariția cu noul look. În viața artistei au avut loc mai multe schimbări, dar a mai fost loc de una. Recent, ea a postat o serie de imagini pe rețelele sociale, iar fanii au fost șocați de apariția vedetei. Nimeni nu s-ar fi așteptat ea să își facă apariția într-o asemenea ipostază. Artificiul la care a apelat este, de fapt, cel care i-a lăsat mască. Totul se datorează unei noi piese pe care urmează să o lanseze alături de Jador.

Recent, fanii au taxat-o dur pe Carmen de la Sălciua din cauza unei imagini pe care a postat-o în mediul online. Frumoasa vedetă și-a editat extrem de tare poza, iar fanii nu au suportat asta. Au reacționat fără să stea prea mult pe gânduri și nu au avut deloc cuvinte de laudă la adresa ei. Ceea ce i-au zis este greu de crezut. Mulții cred că doar s-a făcut de râs.

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.