Carmen de la Sălciua, implicată într-un nou scandal. De la ce a pornit totul: „Nu a fost tocmai amabil”

Carmen de la Sălciua și-a cerut scuze în fața fanilor.

Carmen de la Sălciua, implicată într-un nou scandal. De la ce a pornit totul: "Nu a fost tocmai amabil"

Carmen de la Sălciua este urmărită de ghinion în ultima vreme. Nu este primul scandal în care aceasta a fost implicată, în ultimul timp. Frumoasa vedetă s-a luat la ceartă cu Bianca Drăgușanu, după ce diva i-a adresat cuvinte jignitoare. Totul a pornit de la o imagine pe care cântăreața a postat alături de Alexandra Bodi.

Cele două vedete s-au certat ca la ușa cortului, iar scandalul a fost pe primele pagini ale ziarelor zile în șir. Ei bine, părea că lucrurile se mai liniștesc pentru îndrăgita artistă. Nici nu a ieșit bine din scandalul cu fosta iubită a lui Bodi, că a intrat în altul. De data aceasta, este vorba despre un cântăreț ale cărui piese sunt pe placul ei.

Zilele acestea, Carmen de la Sălciua a lansat un colaj cu muzică de petrecere. Ea a decis să cânte și piese interpretate de alți artiști, pentru că știa că fanii ei se vor bucura enorm. Nicolae Guță, dar și alți artiști de la noi nu s-au supărat deloc pe ea, că au ales să le introducă piesele în colajul respectiv, ba chiar s-au bucurat enorm.

Puiu Codreanu nu a fost tocmai amabil cu Carmen de la Sălciua; când a văzut că melodia lui a fost inclusă pe un colaj de muzică de petrecere. Ba chiar a făcut scandal, nu a vrut să discute nimic despre subiect. Culmea este că, înainte, i se ceruse voie pentru ca piesa să fie inclusă în colaj și își dăduse acordul de principiu”, a spus un apropiat al cântrețului bănățean, Puiu Codreanu, pentru Wowbiz.ro.

Carmen de la Sălciua, implicată într-un nou scandal. De la ce a pornit totul: "Nu a fost tocmai amabil"

Carmen de la Sălciua, conflict major cu Puiu Codreanu

Nu a fost și cazul lui Puiu Codreanu. Interpretul ar fi sunat-o imediat pe artistă și i-a cerut acesteia să elimine piesa respectivă. Nu a vrut să negocieze cu ea, dar nici nu a fost prea amabil. Se pare că el ar fi amenințat-o că o va chema în instanță, dacă decizia de a-i scoate piese de pe colajul respectiv nu i-ar fi fost respectată. După toate acestea, ea și-a cerut scuze în fața fanilor, pentru că a fost nevoită să renunțe la piesa cu pricina.

”Bucuria mea este tot mai mare cu fiecare piesă pe care o postez și, din dorința de a face cât mai multe pentru voi; cei care mă iubiți, am înregistrat și o piesă care aparține unui coleg; Puiu Codreanu, și anume ultima piesă din ultimul colaj pe care l-am postat pe contul meu de Youtube. Din păcate, nu am ajuns la un acord cu acesta în privința drepturilor de autor; drept pentru care am fost nevoită să elimin acea piesă din colaj. Rămâne pentru voi, în continuare, piesa lui Nicolae Guță; pentru care am primit un acord fără nicio pretenție de la cei care dețin drepturile de autor”, a anunțat Carmen de la Sălciu