Carmen de la Sălciua, lecție de viață pentru Bianca Drăgușanu: “Răutatea e o boală! Câinii latră, ursul trece”

Carmen de la Sălciua nu se lasă!

Carmen de la Sălciua, lecție de viață pentru Bianca Drăgușanu: “Răutatea e o boală! Câinii latră, ursul trece”

Un nou scandal a pornit în lumea mondenă. Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua sunt la cuțite. Totul a pornit de la vizita brunetei în casa Alexandrei și a lui Ionuț Bodi. Odată ce a ajuns aclo, bruneta s-a pozat cu femeia, iar imaginea a ajuns pe internet. Nu toată lumea a apreciat fapta sa bună.

Iubita lui Alx Bodi nu a putut suporta nici ea ceea ce a văzut. Fanii știu despre blondină că este o femei sinceră în orice moment și nu îi este frică să își exprime opiniile, oricât de dure ar fi. Mulți o judecă pentru afirmațiile sale, dar pe ea nu o interesează deloc. Despre frumoasa brunetă a vorbit foarte urât și chiar a numit-o amărâtă și penibilă cu diplomă.

Carmen de la Sălciua: “Câinii latră, ursul trece”

Cel mai probabil, fosta soție a lui Culiță Sterp nu se aștepta ca lumea să aibă asemenea reacții negative. Își dorea doar să ajute și consideră că i-a ajutat și că a făcut un gest extrem de frumos pentru două persoane care aveau mare nevoie. Ea nu mers cu mâna goală, ci le-a dus ce a considerat ea de cuviință.

Carmen de la Sălciua, lecție de viață pentru Bianca Drăgușanu: “Răutatea e o boală! Câinii latră, ursul trece”

Zilele acestea, Bianca Drăgușanu și iubitul ei, pe care Carmen de la Sălciua îl respectă, au luat-o la rost pe artistă. Carmen a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, la câteva ore după ce blondina s-a luat de ea.

Fanii au fost curioși să afle care este părerea ei despre divă, iar ea a oferit niște răspunsuri total neașteptate; după ce a afirmat că nu vrea să se implice în acest scandal. În plus, un internaut a provocat-o să îi dea o replică Biancăi Drăgușanu, chiar pe contul ei de Instagram. Și ce credeți? Chiar a făcut-o!

 “Eu am compasiune față de cei care au răutăți în suflet! Răutatea e o boală! E ca și cum ai lovi într-un om bolnav de cancer! Oamenii care știu cum sunt și cât valorează nu vor lovi în nimeni! Câinii latră, ursu trece”, a spus Carmen de la Sălciua la InstaStory.