Carmen de la Sălciua, pregătită pentru viața de mamă singură. Vedeta și-a pus fanii pe jar: „Un copil este o binecuvântare”

Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față.

Carmen de la Sălciua, pregătită pentru viața de mamă singură. Vedeta și-a pus fanii pe jar: "Un copil este o binecuvântare"

Carmen de la Sălciua are noroc pe toate planurile, mai puțin în dragoste. Acesta nu mai este, însă, un secret pentru niciunul dintre fanii ei. Vedeta a fost căsătorită că artistul Culiță Sterp. Nimeni se se aștepta ca povestea lor de dragoste să ia sfârșit, dar nu a fost deloc așa. El a reușit să iubească din nou, dar nu putem spune același lucru și despre ea.

Vedeta, ca orice femeie, visează la o familie frumoasă și copii. Din păcate, momentan ea nu a găsit bărbatul potrivit alături de care și-ar petrece tot restul vieții. Cu toate acestea, ea speră încă la acel moment. De mai multe ori, a dat de înțeles că iubește din nou, dar zvonurile au fost false.

Carmen de la Sălciua și-a pus fanii pe gânduri

Artista ține foarte mult la comunitatea, care este una foarte mare. Este conștientă că fără ajutorul lor nu ar fi putut ajunge acolo unde este acum. Este, cu siguranță, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere de la noi. Piesele sunt peste tot și aproape că nu există eveniment la care să nu se asculte melodiile sale.

Este mulțumită și recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă și încearcă să se apropie tot maoi mult de admiratorii ei. Din când în când, Carmen de la Sălciua organizează sesiuni de întrebări și răspunsuri, pentru a stat de vorbă cu internauții. Cei care stau mereu cu ochii pe ea nu se tem să îi adrese cele mai ciudate întrebări, iar ea nu evită deloc răspunsurile. Ultima dată, ea a vorbit despre faptul că s-ar vedea în postura de mamă singură.

Carmen de la Sălciua, pregătită pentru viața de mamă singură. Vedeta și-a pus fanii pe jar: "Un copil este o binecuvântare"

”Dacă ai știi că o să rămâi singură cu un copil, ai păstra sarcina?”, a fost întrebarea veniită din partea admiratorului sau admiratoarei. Astfel că, imediat a venit și răspunsul vedetei. ”Da! La timpul pe care îl consideră Dumnezeu, un copil este o binecuvântare! Sunt atâtea mămici singure, iar copiii lor au o educație aleasă. Dar, bineînțeles, tabloul perfect îl formează mama, tata și copilul”, a fost răspunsul oferit de vedetă, spre marea surprindere a tuturor.