Carmen de la Sălciua, prima imagine alături de noul iubit! Iubirea plutește în aer / FOTO

Carmen de la Sălciua și-a găsit, în sfârșit, o nouă iubire. Este mai fericită ca niciodată, dovadă în acest sens stând chiar imagnile din mediul online.

Carmen de la Sălciua, prima imagine alături de noul iubit! Iubirea pluește în aer / FOTO

Carmen de la Sălciua a rămas singură pentru o perioadă de câteva luni de la separarea definitivă de fostul soț, Culiță Sterp. De acum însă, lucrurile se schimbă din nou, căci singurătatea a dispărut defintiv din viața artistei. Cu puțin timp în urmă, bruneta a postat o imagine cu noul iubit în mediul online.

Carmen de la Sălciua s-a lăsat iubită în sfârșit din nou. Anul 2019 a reprezentat anul eșecului în plan sentimental pentru frumoasa cântăreață, însă tot răul spre bine! După ce au făcut mai multe încercări, concluzia a venit mai repede decât s-ar fi așteptat, așa că cei doi artiști și-au spus adio definitiv.  Acum aceștia sunt pe drumuri total diferite și ambii se bucură de iubire alături de un nou partener de viață.

Carmen de la Sălciua are fluturi în stomac din nou

Carmen de la Sălciua a decis ca de această dată să fie mult mai discretă în ceea ce privește viața ei personală. Fanii nu șiu prea multe detalii despre bărbatul care o face fericiă pe artistă în aceste momente, însă singurul lucru cert este că este foarte fericită și că are parte de o nouă poveste de dragoste. De data aceasta, artista a postat o fotografie prin care demonstrează din plin acest lucru.

Carmen de la Sălciua, prima imagine alături de noul iubit! Iubirea pluește în aer / FOTO

Alături de iubitul ei, Carmen de la Sălciua ciocnește un pahar de șampanie. Iubirea plutește în are și cum altfel să ne dăm seama de acest lucru dacă nu prin inimioara pe care artista a inserat-o în imagine? Într-o atmosferă liniștită, alături de minunatul brad de Crăciun, cei doi îndrăgostiți savurează un pahar de șampanie.

Carmen de la Sălciua nu-și mai încape în piele de fericire

Cântăreața a renunțat la statutul de burlăciță, așa că acum este o ”iubită” cu acte în regulă. După mai mult timp în care a fost femeie singură, iată că acum soarele a răsărit și pe strada ei.

Să nu uităm faptul că acum ceva timp, artista posta adesea pe Instagram buchete imense de flori. Acum misterul a fost deslușit. Da, Carmen de la Sălciua este într-o nouă relație.