Carmen de la Sălciua renunță la muzică!? Vedeta a recunoscut totul: ”Deja am făcut primul pas”

Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta!

Carmen de la Sălciua renunță la muzică!? Vedeta a recunoscut totul: ”Deja am făcut primul pas”

Carmen de la Sălciua a făcut zilele acestea un anunț de zile mari. Vedeta le-a spus fanilor săi că are de gând să se apuce de vlog. Nimeni nu a luat-o în serios prima dată, dar ea chiar vorbea cât se poate de serios. Cântăreața a pornit deja pe acest drum și nu are de gând să dea înapoi. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva fosta soție a lui Culiță Sterp se va lăsa de muzică.

Se află pe lista celor mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Carmen s-a făcut remarcată datorită vocii sale inconfundabile și a talentului pe care nimeni nu îl pune la îndoială. De când a lansat prima piesă și până acum, artista s-a situat mereu pe primele locuri în Trending. A rupt topurile muzicale din România, iar piesele sale au deja milioane de vizualizări pe YouTube. Toată lumea știe că are succes pe toate planurile, mai puțin pe plan personal.

Carmen de la Sălciua s-a pus pe treabă

Tocmai de aceea, multora le este greu să creadă că va renunța de tot la cariera sa muzicală și se va dedica în totalitate vlogului. Cel mai probabil, ea doar a simțit nevoia să mai facă și altceva pentru fanii ei care o urmăresc la fiecare pas.

Carmen de la Sălciua renunță la muzică!? Vedeta a recunoscut totul: ”Deja am făcut primul pas”

Zilele acestea, ea a dat dovadă că nu îi ajunge succesul pe care îl are și vrea mai mult. Dacă îi ca crește sau nu numărul de subscriberi pe YouTube rămâne de văzut, cert este că ea s-a apucat serios de treabă. Se pare că a filmat deja primul său vlog, care va ajunge cât de curând să fie urmărit de întreaga lume. Admiratorii cântăreței sunt extrem de curioși să vadă ce a ieșit și cum s-a descurcat.

”Da, asta intenționez să fac, iar primul pas deja l-am făcut, mi-am cumpărat o cameră super tare! Acum aștept sugetiile voastre despre ce ați vrea să fie primul vlog”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.