Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu vor mai urca pe aceeași scenă de Crăciun. Cine a luat decizia neașteptată?

Fanii celor doi vor primi cu greu vestea că ei nu vor mai urca pe aceeași scenă. Biletele pentru concertul lor erau deja vândute.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu vor mai urca pe aceeași scenă de Crăciun. Cine a luat decizia neașteptată?

Carmen și Culiță Sterp nu vor mai avea posibilitatea să îi încânte pe cei care iubesc muzica lor în ziua de Crăciun. Cei doi aveau programat un mega concert pentru românii de peste hotare. Cea care a anunțat vestea că ea și fostul ei nu vor urca pe aceeași scenă de sărbători este chiar Carmen de la Sălciua.

Granițele Marii Britanii au fost închise

După lungi tratative, Carmen și Culiță Sterp au acceptat să aibă reprezentații în același eveniment. După separarea lor profesională și personală mulți producători și organizatori de evenimente au încercat acest lucru însă nimeni nu a reușit. Recent, aceștia și-au dat acordul pentru a-i încânta pe românii care locuiesc în Londra cu piesele lor.

Mai mult, cel care organizase spectacolul a reușit să îi convingă pe cei doi artiști să fie cazați în același hotel, lucru care nu a a mai fost posibil în ultimii ani. Carmen și Culiță au fost nevoiți acum să renunțe fiecare la idee și implicit la contractul respectiv din cauza regulilor restrictive impuse în această perioadă.

Marea Britanie a anunțat în urmă cu puțin timp că ca închide granițele țării. Totul din cauza descoperirii în interiorul statului a unei tulpini diferite și mult mai agresive a virusului Sars-Cov2. Carmen de la Sălciua a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu afișul concertului respectiv despre care a specificat că a fost anulat.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu vor mai urca pe aceeași scenă de Crăciun. Cine a luat decizia neașteptată?

Cei doi artiști au fost căsătoriți până acum doi ani când au pus capăt mariajului lor. Artista a fost cea care a pus piciorul în prag invocând faptul că soțul ei ar fi înșelat-o după un concert desfășurat la Timișoara. La rândul lui,

Culiță susținea că cea pe care a dus-o la altar l-a trădat cuplându-se cu unul dintre cei mai buni prieteni. Carmen și-a asumat în final relația respectivă și chiar a rămas alături de bărbatul care a cucerit-o prin respect susținea ea.

Ulterior, spre deliciul publicului, Culiță și Carmen au mai dat o șansă iubirii lor și s-au împăcat. Pentru momentul „istoric”, artista a organizat totul în detaliu. Ea l-a surprins pe iubitul ei apărând la un eveniment unde acesta cânta. Carmen a ieșit dintr-o cutie uriașă de cadou și a sărit direct în brațele artistului pe care l-a sărutat cu foc.

Nici de această dată lucrurile nu au funcționat între ei, astfel că după doar câteva luni aceștia și-au spus din nou adio.

Culiță Sterp s-a mai afișat de atunci cu câteva domnișoare, însă Carmen a preferat discreția. Ea a precizat că atunci când va avea un iubit nu se va sfii să își arate relația în văzul tuturor.