Carmen de la Sălciua și Karym, cel mai nou cuplu din showbiz!? Ce a declarat artistul: „Să îmbrățișăm dragostea pentru a fi fericiți”

Asta da veste bombă!

Carmen de la Sălciua și Karym, cel mai nou cuplu din showbiz!? Ce a declarat artistul: "Să îmbrățișăm dragostea pentru a fi fericiți"

Carmen de la Sălciua și Karym și-au unit forțele și au lansat o nouă piesă. Acesta se numește „Minim doi”, iar cei doi artiști au mare încredere în ea. Cântăreții sunt de părere că aceasta va rupe topurile muzicale din România. Cei doi și-au dat silința și au fimat și un videoclip de senzație, pentru care artistul și-a făcut o serie de schimbări.

Și-au dorit să iasă ca la carte și le-a reușit. Este pentru prima dată când vedetele colaborează și au surprins pe toată lumea. Versurile piesei respective au fost realizate de către Cipri Popescu, iar videoclipul a fost regizat de către Duminciuc Bogdan. Karym și Carmen de la Sălciua și-au luat extrem de bine rolurile în serios.

„Minim doi” va fi piesa anului!?

Cei doi artiști se comportă ca doi îndrăgostiți, într-un concept pus la cale chiar de el. Piesa vorbește despre faptul că dacă două persoane se iubesc cu adevărat, nu vor exista obstacole în calea fericirii lor. Ambii au dat câteva declarații despre cea mai recentă melodie al lor, iar în urma acestora fanii au intrat la bănuieli.

Carmen de la Sălciua și Karym, cel mai nou cuplu din showbiz!? Ce a declarat artistul: "Să îmbrățișăm dragostea pentru a fi fericiți"

Karym le transmite internauților că trebuie să își asculte glasul inimii și să accepte faptul că s-au îndrăgostit. Dacă nu îmbrățișează dragostea pe care o simt, el este de părere că focul dintre ei se va stinge și îi va distruge pas cu pas. Cântărețul a spus că piesa este despre asumarea a ceea ce simțim. Acesta a fost momentul în care oameniii au început să creadă că el și frumoasa artistă formează un cuplu. Să fie oare așa?

„Trebuie să acceptăm și să ascultăm glasul inimii, să acceptăm și să îmbrățișăm dragostea pentru a fi fericiți. Dacă rămânem captivi în prejudecăți, acel foc care arde în interiorul nostru nu va face nimic altceva decât să ne distrugă din interior… acele sentimentele înăbusite, ascunse și puse undeva într-un colț departe în sufletul nostru nu fac bine niciodată. Dacă ar fi să descriu mesajul piesei într-un cuvânt, acela ar fi „asumare””, mărturisește Karym.

Carmen de la Sălciua a transmis și ea un mesaj pentru admiratori, imediat ce melodia a fost urcată pe YouTube. Ea a ținut să le mulțumească tuturor celor care au făcut parte din acest proiect.

„Le mulțumesc celor care s-au ocupat de proiectul ăsta frumos și sper să fie încă o colaborare care va fi primită bine de voi cei care ne iubiți! O întreagă echipă a stat în spatele acestei melodii și acum voi decideți dacă merită adusă acolo în vârf! Vă iubim și vă mulțumim”, a declarat Carmen de la Sălciua.