Carmen Grebenișan a încins imaginația bărbaților. Vedeta și-a lăsat sânii la vedere pe Internet / FOTO

Cum și-a surprins Carmen Grebenișan fanii!

Carmen Grebenișan a încins imaginația bărbaților. Vedeta și-a lăsat sânii la vedere pe Internet / FOTO

Carmen Grebenișan nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară. Pe rețelele sociale, ea se bucură de susținerea a mii de oameni. În plus, ea își face timp pentru ei indiferent de cât de ocupată ar fi. Roșcata postează zilnic Story-uri, pentru a le povestit fanilor lucrurile importante care i s-au mai întâmplat.

Vedeta petrece extrem de mult timp în mediul online. Admiratorii ei o apreciază pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Vloggerița face ea ce face și le atrage din nou atenția. În ultima vremea, ea a avut ceva probleme de sănătate. S-a plimbat mult prin spitale și le-a povestit fanilor despre toate situațiile în care a fost pusă.

Carmen Grebenișan a încins internetul

În plus, zilele trecute a reușit să își surprindă admiratorii. Ei bine, ea le-a vorbit despre faptul că îl va boteza pe fiul Alinei Ceușan, Rock. Carmen Grebenișan și Alina sunt cele mai bune prietene de foarte mulți ani. Până ca ea să se vopsească roșcată, aproape că oamenii nu puteau face diferența între ele…atât de bine seamănă. Ele au participat împreună și la emisiunea Asia Express, care a fost o experiență inedită pentru ele.

Zilele acestea, ea și-a făcut curaj și a postat o imagine care a stârnit imaginția tuturor. Vedeta are un trup de invidiat și nu se teme să îl pună în evidență de fiecare dată. Formele sale voluptoase adună mii de aprecieri și sute de comentarii. Ultima dată, Carmen Grebenișan și-a lăsat sânii la vedere și i-a înnebunit pe toți. Fanii au încurajat-o să mai pozeze în astfel de ipostaze, pentru că o prind de minune.

Carmen Grebenișan a încins imaginația bărbaților. Vedeta și-a lăsat sânii la vedere pe Internet / FOTO

”Fierbinte”, ”Sexy bby”🔥 / ”Wow…😍”, ”Cred ca ți am găsit sosia de când erai blonda”, ”vai doamne ce cooorp😳😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️” ”Foarte elegant 😍” ,  sunt doar unele dintre reacțiile fanilor.