Carmen Grebenișan a încins internetul cu o nouă fotografie incendiară! A pozat în cel mai sexy costum de baie! FOTO

Carmen Grebenișan a dat internetul peste cap după ce s-a fotografiat într-o postură extrem de sexy.

Carmen Grebenișan a încins internetul cu o nouă fotografie incendiară! A pozat în cel mai sexy costum de baie! FOTO

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai de succes influencerițe din mediul online. Frumoasa roșcată este foarte apreciată pentru ceea ce face deoarece este extrem de talentată și, ca bonus, mai este și foarte frumoasă.

Are un trup tras prin inel și din acest motiv este invidia multor domnișoare care doar visează la o asemenea performanță. Vedeta a ieșit la înaintare cu formele ei apetisante și în marșul ei a cucerit pe toată lumea. Admiratorii n-au putut decât să se entuziasmeze în fața unei asemenea priveliști.

Carmen Grebenișan a reușit de-a lungul timpului să adune foarte mulți fani în mediul online. La asta a contribuit conținutul extrem de creativ pe care îl postează și faptul că mereu iese din tipar cu pozele și clipurile pe care le face. Până acum ceva timp era cunoscută doar în mediul online, însă participarea în cadrul competiției ”Asia Express” i-a adus și mult mai multă popularitate.

O fire sexy și jucăușă, Carmen Grebenișan a zguduit internetul din temelii după ce a postat o fotografie incendiară pe Instagram. Se pare că vedetei i s-a făcut dor de zilele cu mult soare și căldură. Într-un costum de baie super sexy, roșcata s-a fotografiat într-o ipostază care a care nu a lăsat loc de multă imaginație. Cu cele mai rotunde și apetisante forme la înaintare, Carmen a reușit să depășească și temperatura din termometre.

Carmen Grebenișan a încins internetul cu o nouă fotografie incendiară! A pozat în cel mai sexy costum de baie! FOTO

Carmen Grebenișan, cea mai sexy fotografie

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat fără întârziere. Comentariile lor sunt, fără nicio urmă de îndoială, mai mult decât recunoscătoare.

Postarea a strâns mii de aprecieri în doar câteva minute, iar de comentarii nici nu mai vorbim. Cert este că frumoasa Carmen Grebenișan a făcut ravagii în mediul online, așa cum se întâmplă de fiecare dată când postează câte-o fotografie în care apare mai dezgolită.

„Fabulous 🔥🔥🔥, ❤️❤️🔥, Photo of the day😍❤️👌”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.