Carmen Grebenișan, adevărul despre logodna cu Alex Militaru. Cum și-a dat seama că este bărbatul potrivit: „Într-o relație trebuie să…”

Carmen Grebenișan a avut din nou un moment de sinceritate pe rețelele sociale.

Carmen Grebenișan, adevărul despre logodna cu Alex Militaru. Cum și-a dat seama că este bărbatul potrivit: "Într-o relație trebuie să..."

Carmen Grebenișan este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta a devenit cunoscută după participarea ei la emisiunea Asia Express. Acolo a mers în aventura vieții sale alături de cea mai bună prietenă, Alina Ceușan. Cele două bloggerițe au făcut echipă bună în timpul emisiunii, dar se înțeleg de minune și în viața reală. În ultima vreme, în viața vedetei au avut loc o serie de schimbări, care i-au dat bătăi de cap. Câteva zile la rând ea a avut probleme de sănătate și a ajuns pe mâna medicilor, care i-au acordat toate îngrijirile necesare.

Carmen Grebenișan, secretul relației perfecte

Mulți ar spune că frumoasa roșcată este urmărită de ghinion, dar nu este deloc așa. Lui Carmen Grebenișan îi merge bine din toate punctele de vedere. Nici pe plan personal nu o duce rău. Fosta concurentă de la Asia Espress a găsit deja omul alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții. Este vorba despre Alex Miltaru, un tânăr din orașul ei natal. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au planuri serioase de viitor.

Vara aceasta, ei au luat decizia de a se muta împreună în București. Cei doi trăiesc într-un apartament de lux din Capitală și se bucură de fiecare clipă împreună. În plus, la un moment dat, iubitul ei și-a făcut curaj și a cerut-o de soție de frumoasa bloggeriță. A fost un moment extrem de special, pe care l-a filmat chiar Alina Ceușan.

Carmen Grebenișan, adevărul despre logodna cu Alex Militaru. Cum și-a dat seama că este bărbatul potrivit: "Într-o relație trebuie să..."

Ei par și sunt foarte fericiți împreună, iar mulți s-au întrebat care este, de fapt, secretul relației lor pefecte. Nu și-a ținut prea mult fanii pe jar și le-a mai povestit și cum și-a dat seama că Alex Militaru este bărbatul potrivit pentru ea.

”Să fii cu cineva care te motivează să ai o viață și mai bună, pentru că relațiile sunt mai mult decât sentimentul acela de iubire. Într-o relație trebuie să vă inspirați unul pe celălalt încât în fiecare zi să deveniți cea mai bună versiune a voastră”, a fost mesajul postat de de Carmen Grebenișan pe Instagram.