Carmen Grebenișan are probleme de sănătate! Vedeta a spus totul pe Instagram: ”Diagnosticul..”

Carmen Grebenișan se confruntă cu o problemă medicală serioasă.

Carmen Grebenișan are probleme de sănătate! Vedeta a spus totul pe Instagram: ”Diagnosticul..”

Carmen Grebenișan are o legătură destul de strânsă cu fanii ei din mediul online, așa că vloggerița nu ezită niciodată să le împărtășească acestora chiar și cele mai delicate probleme cu care se confruntă, fie că sunt probleme de sănătate, fie că este vorba despre probleme personale. Așa că aceasta i-a pus în temă pe admiratorii săi cu privire la cele mai recente probleme de sănătate cu care ea s-a confruntat.

Carmen Grebenișan are o mulțime de fani în mediul online și se mândrește cu o comunitate destul de mare, care mereu i-a fost alături. Succesul ei în mediul online a explodat atunci când a participat în cadrul competiției ”Asia Express” alături de buna sa prietenă și colegă de breaslă, nimeni alta decât Alina Ceușan.

Tânăra vloggeriță nu are secrete de fanii ei și nici nu se sfiește să vină în fața lor și cu situațiile mai puțin plăcute din viața ei. Îi ține la curent de fiecare dată, iar aceștia o urmăresc în fiecare zi cu mult interes. De data aceasta, vedeta a întâmpinat anumite probleme medicale, din nefericire. Așa că nu a putut să țină doar pentru ea acest lucru, pentru că fanii ei sunt extrem de importanți pentru ea.

Carmen Grebenișan, ce diagnostic are?

Nu cu mult timp în urmă, Carmen Grebenișan a stat la o discuție serioasă cu fanii ei legată de starea ei de sănătate. Din nefericire, frumoasa vloggeriță se confruntă cu căderea părului de ceva vreme. Acest lucru a îngrijorat-o destul de tare.

Fanii au empatizat cu povestea ei. Unii dintre aceștia chiar i-au cerut sfatul, ce să facă într-o situație similară. Roșcata nu a stat deloc pe gânduri și le-a spus că cel mai bun lucru pe care îl pot face este să apeleze la un medic specializat pe această problemă.

„Analize. În primul rând, vizita la medicul dermatolog pentru o tricoscopie (metoda de diagnotiscare a căderii părului)”, a spus Carmen Grebenișan pe Instagram.

Pe mai departe, Carmen Grebenișan a vorbit și despre cauzele care pot duce la căderea excesivă a părului. Vedeta vorbea destul de detaliat despre acest subiect, dovadă a faptului că a făcut un research înainte de a se prezenta în fața fanilor săi.

„Anumite medicamente, anemia, unele boli cronice, afecțiunile tiroidiene, manultriția sau curele de slăbire pot fi răspunzătoare de o cădere difuză a părului. Sarcina în trecutul apropiat sau oprirea contraceptivelor pot să determine căderea părului. În termeni medicali, această afecțiune poartă numele de efluvium telogen, iar pilozitatea se reface odată ce stimulul a fost îndepărtat”, a adăugat ea.