Carmen Grebenișan, declarații uimitoare despre iubitul ei. Cum și-a dat seama că Alex Militaru este sufletul ei pereche

Carmen Grebenișan a avut din nou un moment de sinceritate pe Instagram.

Carmen Grebenișan, declarații uimitoare despre iubitul ei. Cum și-a dat seama că Alex Militaru este sufletul ei pereche

Carmen Grebenișan este în culmea fericirii. Vedeta are acum tot ceea ce își dorește. Fosta concurentă de la Asia Express trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Militaru. Nimeni nu le dădea vreo șansă, dar ei au demonstrat că iubirea învinge tot. Frumoasa vedetă l-a cunoscut pe logodnicul ei în urmă cu aproximativ trei ani, dar atunci ei erau în alte relații. De-a lungul timpului, îndrăgostiții au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt. Sunt de nedespărțit și se pare că nimeni și nimic nu poate sta în calea fericirii lor.

Carmen Grebenișan și-a găsit sufletul pereche

Când se aștepta mai puțin, Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie de Alex Militaru. A acceptat fără să stea prea mult pe gânduri, iar întregul moment a fost filmat de către prietena ei cea mai bună Alina Ceușan. În clipa de față, roșcata este mai fericită ca oricând alături de iubitul ei. Ea petrece foarte mult timp pe rețelele sociale și le acordă fanilor o atenție deosebită. Bloggerița îi ține pe aceștia la curent cu cele mai importante evenimente din viața ei și a lui Alex.

Zilele acestea, ea le-a făcut o confesiune de suflet. Carmen Grebenișan le-a povestt cum și-a dat seama că el este sufletul ei pereche, omul alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții. Aceștia au fost surprinși de spusele vedete, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Cu ultima ei postare a reușit să le dea peste nas celor care nu sunt de acord cu relația lor. Ea este de părere că a găsit omul potrivit și a dat din nou dovadă că este îndrăgostită până peste cap. Ei bine, ea vorbește mereu frumos despre Alex, care este un bărbat norocos să aibă în viața lui o asemenea femeie.

”Sufletele se recunosc reciproc după vibrații, nu după aparențe”, a scris Carmen Grebenișan pe pagina sa de Instagram.