Carmen Grebenișan este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. În ultima vreme, frumoasa artistă a avut parte numai de ghinion. Ea a ajuns de mai multe ori pe mâna medicilor. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a suferit extrem de tare și a făcut chiar și kinetoterapie. Acum, fosta concurentă de la Asia Express trăiește o altă dramă a vieții ei.

Bloggerița este foarte apropiată de fanii ei din mediul online, unde petrece ore bune. Cu ei, Carmen este mereu sinceră și le povestește tot ce i se întâmplă. Preferă ca internauții să afle lucrurile chiar de ea și nu din alte surse.

Carmen Grebenișan, probleme serioase de sănătate

Împărtășește cu ei atât momentele bune, cât și pe cele mai puțin bune. Are dureri mari de spate și uneori abia se poate da jos din pat. Acum, vedeta a făcut din nou o vizită la medic pentru alte probleme. Deși ar trebui să se bucure de cele mai frumoase clipe din viața ei, nu poate face acest lucru. Recent, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, dar fericirea îi este umbrită de starea de sănătate.

„Mi-am făcut și o programare destul de importantă pe care sincer până acum nu am făcut-o niciodată. Nu cred că e neapărat bine. Am programat o verificare de alunițe, eu le zic semne. Mi-au apărut în ultimul timp o grămadă de alunițe, nu sunt ieșite foarte tare în relief, dar sunt negre și pe se văd foarte tare”, a spus Carmen Grebenișan la InstaStory.

Carmen Grebenișan, din nou pe mâna medicilor. Vedeta este urmărită de ghinion: „Pe spate sunt plină”

Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Militaru, un tânăr din orașul ei natal. Nimeni nu a crezut în ei și în relația lor. Mulți dintre fanii ei au fost împotriva lor și nu l-a avut la inimă pe logodnicul ei. Cu toate acestea, lui Carmen Grebenișan și lui Alex nu le-a păsat de gurile rele. Și-a văzut în contiuare și au demonstrat că dragostea învinge mereu. În plus, ei au luat o altă decizie importantă pentur viitorul lor. S-au mutat împreună în Capitală, într-un apartament luxos și spațios care este fix pe gustul cuplului.

„Pe spate sunt plină, ceea ce nu am avut acum vreo doi ani, trei. Aștept să văd cum decurge toată situația și cred că trebuie să fac asta mai des, anual”, a adăugat ea.