Carmen Grebenișan este un influencer din Cluj și fostă concurentă a show-ului Asia Express. Formând echipă cu cea mai bună prietenă a ei, Alina Ceușan, fetele au reușit să ajungă până spre finalul competiției, însă perechea învingătoare a fost formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

În urmă cu doar câteva luni, Grebenișan a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. Deși formează un cuplu de un an de zile, cei doi au simțit că sunt sortiți unul pentru celălalt. Frumoasa roșcată a fost luată prin surprindere și nu a bănuit nicio secundă ce avea să i se întâmple. Ceușan a filmat tot și a împărtășit cu fanii lor de pe Instagram.

Care este momentul preferat al bloggeriței în perioada sărbătorilor?

Influencerița a povestit pentru urmăritorii ei de pe Instagram, ce îi place ei cel mai mult să facă în preajma Crăciunului. Aceasta se filmează frecvent, reprezentând chiar job-ul ei și le povestește fanilor săi fiecare zi din viața ei.

„A venit și momentul drag mie, împachetatul de cadouri. Sincer, nu știu dacă momentul acesta este cel care îmi place cel mai mult. E drăguț, dar la un moment dat devine obositor. Cel mai fain e momentul în care dai cadourile și lumea zice: <<Wow, pentru mine? Atâtea? >> Acela e momentul care îmi place, dar până acolo e cale lungă”, a povestit Carmen pe Instastory.

Carmen Grebenișan face dezvăluiri despre perioada prin care trece: „La un momentdat devine obositor”

Vedeta a și postat o fotografie în care prezintă toată operațiunea în care pregătește cu multă atenție și îndemânare darurile pentru cei dragi. Multă hârtie de împachetat, fundițe colorate și panglici ar putea însemna că roșcata nu a uitat pe nimeni anul acesta, ba chiar i-a răsfățat pe toți apropiații ei.

Recent, perechea ei a născut un băiețel, iar Carmen este topit după fiul celei mai bune prietene. Aceasta îl vizitează des și îi oferă multe cadouri lui Rock.