Carmen Grebenișan, mărturisiri uluitoare despre relația cu Alex Militaru. Fanii nu au știu asta până acum: „A fost o glumă”

Carmen Grebenișan a dat noi declarații despre relația ei.

Carmen Grebenișan, mărturisiri uluitoare despre relația cu Alex Militaru. Fanii nu au știu asta până acum: "A fost o glumă"

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Bloggerița trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Militaru, băiatul care a reușit să îi fure inima. Cei doi  îndrăgostiți sunt împreună de mai mult timp, dar au decis să se logodească abia anul acesta. Artist a  fost cerută în căsătorie când se aștepta mai puțin și este mai fericită ca niciodată.

Nimeni nu dădea vreo șansă relației lor, iar fanii vedetei nu l-au plăcut de la bun început. Cu toate acestea, ei și-au văzut de viața lor și au luat chiar și decizia de a se muta împreună. Despre mutatul împreună, recent roșcata a dat o serie de declarații neașteptate.

Carmen Grebenișan se simte iubită

De când este împreună cu Alex, viața lui Carmen Grebenișan s-a schimbat în totalitate. Artista a luat decizia împreună cu alesul inimii ei de a se muta în București. Cei doi locuiesc se pare într-un apartament de lux din Capitală și se bucură de fiecare clipă împreună. În plus, au planuri mari de viitor, iar admiratorii abia așteaptă să o vadă pe ea în rolul de mămică.

La început, ei au fost doar prieteni. În momentul în care s-au văzut pentru prima dată, fiecare avea pe altcineva. Nici prin gând nu le trecea faptul că se vor iubit atât de tare, după trei ani de zile. Ei bine, viața este plină de întâmplări neprevăzute, iar ei au aflat acest lucru pe propria piele. În timpul pandemiei de coronavirus, Carmen Grebenișan și Alex Militaru s-au apropiat tot mai mult și au luat decizii care le-ar putea schimba viitorul.

Carmen Grebenișan, mărturisiri uluitoare despre relația cu Alex Militaru. Fanii nu au știu asta până acum: "A fost o glumă"

Recent, frumoasa vedetă a acordat un interviu în care a vorbit despre relația lor, dar și despre decizia de a se muta împreună. Fanii ei chiar nu aveau habar de aceste detalii.

”Propunerea a venit din partea amândurora, mai exact el mi-a propus asta în momentul în care eu i-am zis că va trebui să plec mai des pe la mine, ca să schimb hainele. Iar el a spus să-mi aduc mai multe haine la el acasă, chiar dacă nu este destul loc… Și așa a venit propunerea din partea lui să ne mutăm împreună, a fost mai degrabă o glumă, vă dați seama că nu am vorbit serios în momentul acela.”, a declarat Carmen Grebenișan pentru viva.ro.