Carmen Grebenișan, pregătită să devină mamă. Vedeta s-a dat singură de gol: ”Asta este camera copilului”

Este sau nu Carmen Grebenișan însărcinată?

Carmen Grebenișan, pregătită să devină mamă. Vedeta s-a dat singură de gol: ”Asta este camera copilului”

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei. Tânărul din Cluj a reușit să îi fure inima vedetei și a fost mereu alături de ea. La început, nimeni nu le dădea vreo șansă, iar mulți dintre fanii ei nu au fost de acord cu relația.

Cele două vedete au dat dovadă că nimeni și nimic nu poate sta în calea iubirii lor. Au continuat să își vadă în continuare de viața lor, fără să le pese de cei din jurul lor. S-au cunoscut pe vremea când fiecare dintre ei era cu altcineva. De-a lungul timpului, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Carmen Grebenișan a prezentat camera copilului

Vloggerița este extrem de activă în mediul online, unde petrece foarte mult timp. Ea ține legătura cu fanii ei și stă des de vorbă cu aceștia. Organizează adesea și sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, pentru a fi mai aproape de ei.

Acum ceva timp, ea și iubitul ei au luat o decizie importantă pentru viitorul lor. S-au mutat împreună într-un apartament luxos din Capitală și se bucură din plin de viață. Ei bine, recent ea a filmat un vlog în care le face acestora turul apartamentului. Carmen Grebenișan le-a arătat fanilor cât este de mare și de spațios noul apartament.

Carmen Grebenișan, pregătită să devină mamă. Vedeta s-a dat singură de gol: ”Asta este camera copilului”

În plus, ea a oferit detalii și despre cum va fi amenjat, dar s-a dat de gol cu un aspect extrem de important. Se pare că vedeta le-a dat de înțeles acestora că este însărcinată cu primul ei copil. Totul s-a întâmplat în momentul în care le-a arătat acestora camera copilului.

”Apartamentul începe să prindă contur. Ăsta este dormitorul, sau ma rog, va fi. Dressingul în care a mai câștigat un perete, acoperind geamul. Și camera copilului, însă până apare copilul o să fie biroul nostru, sau camera celor care vor înnopta aici, sperăm să fie mulți, că nouă așa ne place”, a spus Carmen Grebenișan pe Instagram.