Celebra Carmen Harra a venit cu previziuni noi pentru România. Clarvăzătoarea a susținut că pandemia de coronavirus se va finaliza în viitorul apropiat.

Carmen Harra, declarații surprinzătoare despre finalul pandemiei

În Statele Unite ale Americii, ea susține că pandemia de coronavirus o să se termine în următoarele două luni. În ce privește țara noastră, conform clarvăzătoarei, pandemia va lua sfârșit în maximum trei luni. Însă Carmen Harra s-a declarat îngrijorată din cauza românilor care par a-și pierde speranța și sunt demoralizați.

”O să se încheie încet-încet cu această pandemie. Cel puțin în America se estimează în următoarele 2 luni să ajungem la o imunitate generală.

Sunt state în care nu există mască, în Florida nu simțim deloc pandemia. De luni de zile nu ne afectează nimic așa că suntem foarte bine aici. Să sperăm că situația asta se instalează și în România dar peste 2-3 luni va fi mult mai bine și în Europa.

Per total, acolo, părerea mea, este că se exagerează mai mult decât este nevoie. Sunt îngrijorată și dacă îmi doresc ceva, sunt îngrijorată de starea generală, de starea colectivă a oamenilor, de stările de depresie, de faptul că oamenii își pierd speranța, își pierd încrederea și sunt demoralizați”, a declarat Carmen Harra.

De precizat este că Pfizer/BioNTech vrea să solicite, cât de curând, autorizarea pentru o treia doză de vaccin anti-COVID, mai ales în Statele Unite şi Europa.

Conform informațiilor oferite de companie, nivelurile de anticorpi dezvoltate după cea de-a treia doză sunt ”de cinci până la 10 ori mai mari” decât cele care s-au observat după primele două doze.

”2021 are o cu toată altă energie față de 2020”

Prin urmare, românii se vor putea imuniza cu a treia doză începând din toamnă. Carmen Harra a mai spus faptul că anul 2021 are o altă energie față de 2020 și că în acest an totul va reveni la normal.

”2021 are o cu toată altă energie față de 2020, are o altă vibrație. 2021, dacă luăm numerele și le adunăm, ajungem la cifra 5. Hristos a murit într-a cincea zi a săptămânii, într-o vineri. Așa că cifra 5 înseamnă eliberare, însemană moartea fizică, dar poate să însemne un reviriment, se întâmplă o purificare.

Deci anul acesta, cifra 5, simbolic semnifică faptul că ne scăpăm de această suferință carmică (n.red. pandemia de coronavirus). De cum am pășit în anul acesta o să vedem că încet-încet, această traumă, acestă nenorocire începe să se atenueze”, a mai spus Carmen Harra.