Cândva, Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au fost la cuțite însă acum pare că au devenit cele mai bune prietene. Cele două se întâlnesc destul de des chiar și după ce Alex Bodi a fost arestat. Toată lumea știe că afaceristul din Mediaș țintește doar spre femei frumoase atunci când intră într-o relație.

De altfel, toate cele care au trecut prin viața lui întăresc și mai mult această teorie. De la prima soție pe care Alex Bodi a avut-o până la actuala iubită, toate aspirantele inimii lui întrunesc câteva calități fizice de remarcat. Când vine vorba despre ultimele două soții însă, asemănările sunt cel puțin izbitoare.

Iulia Bodi a apelat la operații estetice pentru a arăta ca Bianca

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Bodi a cunoscut-o pe Bianca în timp ce era căsătorit cu Iulia. Milionarul și creatoarea de modă s-au cunoscut pe litoral, iar de atunci afaceristul a știut care este drumul pe care îl va urma.

Fără să stea pe gânduri, acesta a depus actele de divorț pentru a-și oficializa relația cu Bianca. Astfel, Bodi s-a declarat imediat un bărbat liber fiind des văzut alături de focoasa blondină.

Cât de bine seamănă fostele lui Alex Bodi! Asemănările dintre Bianca Drăgușanu și Iulia unt izbitoare!

Rănită în orgoliu, fosta lui soție a început atunci un adevărat atac în mediul online la adresa Biancăi. Iulia a făcut tot posibilul ulterior pentru a se împăca într-un fel sau altul cu tatăl fetiței sale, dar acest lucru i-a reușit doar pentru un timp scurt, Bodi luând decizia în final să se întoarcă la noua lui cucerire.

Cât de bine seamănă fostele lui Alex Bodi! Asemănările dintre Bianca Drăgușanu și Iulia unt izbitoare!

Chiar dacă atunci nimeni nu ar fi crezut că cele două rivale vor ajunge prietene, inevitabillul s-a întâmplat. După ce Alex Bodi a ajutat-o pe fosta lui soție să se mute la București, Bianca și Iulia au devenit extrem de bune prietene.

Cele două nu doar că locuiesc în același complex rezidențial din Capitală ci petrec și mult timp împreună, împărțind inclusiv același antrenor de fitness, motiv pentru care au ajuns să se asemene leit.

Cât de bine seamănă fostele lui Alex Bodi! Asemănările dintre Bianca Drăgușanu și Iulia unt izbitoare!

Se pare că odată cu mutarea în Capitală Iulia a apelat și la ajutorul medicului estetician pentru a-și aduce îmbunătățiri mai ales la nivelul feței. Astfel, în urma acestora, cele două blondine par mai degrabă surori.

Ambele au optat pentru mărirea buzelor cu acid hialuronic dar și pentru accentuarea pomeților cu toxină botulinică. De altfel, Iulia a copiat-o pe Bianca și în ceea ce privește corecția mandibulei prin conturarea realizată tot în cabinetul medicului estetician.

Cât de bine seamănă fostele lui Alex Bodi! Asemănările dintre Bianca Drăgușanu și Iulia unt izbitoare!

Mulți internauți au observat asemănările și le-au taxat pe cele două.

„Seamănă leit./ Le-a operat același medic?” a scris un urmăritor al Biancăi pe internet.

Cu multe asemănări sau nu, cele două au căzut din topul milionarului Alex Bodi. Afaceristul are acum o relație cu rusoaica Daria Radionova, care la rândul ei, a apelat de asemenea la o serie de intervenții estetice.