Cât de frumoasă este sora cea mare a Lidiei Buble / FOTO

Lidia Buble are o relație specială cu familia sa

Cât de frumoasă este sora cea mare a Lidiei Buble / FOTO

Cântăreața provine dintr-o familie foarte numeroasă din orașul Deva. 11 copii au crescut într-un apartament cu patru camere și au primit o educație aparte de la părinții lor, mai ales că tatăl familiei Buble este pastor penticostal.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion, Lidia, încearcă să își viziteze părinții cât mai des, iar fiecare moment liber îl petrece la Deva împreună cu cei apropiați. Cântăreața a povestit că, în copilărie, avea parte de cele mai frumoase sărbători în familie.

Sora Lidiei Buble, sosia lui Angelina Jolie

Vedeta postează des imagini cu surorile sale cu care are și o relație foarte apropiată. În urmă cu un an, artista și cele două surori mai mari ale sale, Estera și Daniela, au plecat într-o vacanță exotică. Pe o insulă exclusivistă, cele trei și-au făcut de cap. Fetele își planifică și următoarea escapadă în care vor pleca după ce se va încheia pandemia.

Nu mai este un secret faptul că toate surorile blondinei sunt foarte frumoase. Ieri seară, Lidia Buble s-a întors de la casa părintească. Artista a venit înapoi la București, însă nu singură, ci împreună cu una dintre surorile sale. Estera Buble este copia fidelă a fostei soții a lui Brad Pitt.

Cât de frumoasă este sora cea mare a Lidiei Buble / FOTO

Cele două surori au ieșit la un restaurant de lux din zona de nord a Capitalei pentru a lua cina. Lidia Buble este foarte fericită, mai ales pentru că Estera locuiește în Austria și se văd mai rar. Make-up artist de meserie, frumoasa șatenă are doi copii pe care vedeta îi adoră.

Recent, cântăreața a mărturisit, prin intermediul unui Instastory că ea și surorile ei au o tradiție pe care o respectă zi de zi. Deși sunt departe unele de celelate, fiecare la casele lor, fetele își beau împreună cafeaua în fiecare dimineață. Prin intermediul apelului video, acestea reușesc să se vadă și să își mai aline dorul.