Cât de ghinionist ești în funcție de zodie în data de 11 decembrie. Racii ratează șanse importante

Irascibilitatea este la cote maxime în cazul zodiilor de aer în data de 11 decembrie.

Cât de ghinionist ești în funcție de zodie în data de 11 decembrie. Racii ratează șanse importante

Horoscop pentru zodiile de Foc

Aveți foarte multe talente, mai ales pe partea creativă. Din nefericire, nu le ”exploatați” suficient astfel încât ele să se dezvolte. Cu toate că astăzi aveți ocazia să vă manifestați creativ, aveți cu totul alte scopuri acum.

Nu stați deloc bine nici la capitolul încredere în sine. Încă de când ați deschis ochii dimineața ați simțit o presiune, fapt care se va concretiza în activitatea desfășurată la locul de muncă.

Încă de la prima oră a dimineții pornești cu stângul din cauza faptului că îți setezi obiective mult prea mari pentru astăzi. Te vei întoarce acasă total dezamăgit, iar energia ta va fi la pământ.

Horoscop pentru zodiile de Apă

Astăzi veți avea tendința să vă schimbați de multe ori atitudinea. Aceste schimbări bruște de comportament vă vor pune și mai mult în dificultate, pentru că cei din jurul vostru se vor speria de-a binelea.

De asemenea, astăzi veți da dovadă de impulsivitate la locul de muncă. Tendința de a arunca pe jos cu hârtiile și de a trânti ușa în urma voastră va tensiona și mai mult atmosfera din jurul vostru.

În data de 11 decembrie vă cam lipsește echilibrul și buna dispoziție, mai ales în intervalul în care vă aflați la locul de muncă.
 Cât de ghinionist ești în funcție de zodie în data de 11 decembrie. Racii ratează șanse importante

Horoscop pentru zodiile de Aer

Veți avea parte de situații pe care nu le puteți uita mult prea ușor. Ceea ce este de menționat este faptul că nu vă veți aduce aminte de ele cu drag. Veți avea parte de discuții în contradictoriu cu un prieten foarte apropiat sau cu un membru al familiei. Cert este că tensiunile vor fi la cote maxime.

Nu te simți deloc bine în poziția de fi obligat să faci pe placul celorlalți atâta timp cât tu ești de altă părere. Din această cauză vei atrage antipatiile colegilor de la locul de muncă.