Andreea Bălan și George Burcea se află în plin proces de divorț. Scandalul dintre cei doi pare că nu mai ajunge la final. După ce s-au denigrat public, aceștia încă nu au finalizat procesul. Deși pozau într-un cuplu fericit și o familie perfectă, cântăreața si fostul soț au anunțat, în urmă cu ceva timp, că s-au despărțit.

Vestea rupturii dintre ei a venit ca un șoc pentru întreg showbiz-ul, mai ales că George și soția sa tocmai ce se întorseseră în țară dintr-o vacanță exotică. În perioada concediului, foștii soți au postat fotografii de familie și păreau a fi foarte fericiți.

La scurt timp după, blondina a adus acuzații grave la adresa actorului. Andreea Bălan a mărturisit că tatăl fetițelor ei ar consuma droguri. Mai apoi, a pornit războiul dintre ei, la câteva luni după ce au hotărât să își oficializeze relația în aceeași zi cu botezul fiicei lor.

Cât de mare s-a făcut fetița Andreei Bălan? De ce nu a vrut fiica lui George Burcea să coboare din mașină / VIDEO

Ella Maya îi calcă pe urme mamei sale

Ella și Clara sunt cele două fiice ale vedetelor. Cea mai mare dintre ele, Ella, în vârstă de 4 ani, se pare că îi seamănă foarte mult mamei sale. Este o fetiță cochetă, care are grijă de imaginea sa. Aceasta nu a vrut să coboare din mașină până nu s-a dat cu ruj. Artista a așteptat-o pe fiica sa în parcarea unui mall, până când cea mică a fost pregătită pentru sesiunea de cumpărături.

„Așadar, suntem în parcare la mall și nu putem să coborâm dacă nu ne dăm cu ruj, nu? Normal, trebuie să ne dăm cu ruj. Avem și unghiile făcute. Suntem o adevărată domnișoară.”, a spus Andreea Bălan pe Instagram.

Vedeta a fost foarte amuzată de ipostaza fiicei ei mai mari și a împărtășit momentul comic și cu publicul ei de pe rețelele de socializare. Jurata de la Te cunosc de undeva petrece majoritatea timpului cu fiicele ei, postând frecvent imagini și videoclipuri cu cele mici.