Cât ghinion o să ai în 2021 în funcţe de zodia ta

Există momente în 2021 când zodiile nu vor avea parte de o aliniere corectă a planetelor. Drept urmare anul care vine rezervă multe surprize neplăcute.

Cât ghinion o să ai în 2021 în funcţe de zodia ta
Cât ghinion o să ai în 2021 în funcţe de zodia ta

Berbec

Berbecul va avea parte de ghinion în iubire undeva prin luna martie. Partenerul de cuplu vă va face câteva surprize neplăcute. Pentru cei care sunt singuri, anul 2021 nu este deloc oportun pentru debutul unei relaţii care se vrea a fi de viitor.

Taur

Taurii vor avea ghinion în luna ianuarie atunci când vor dori să facă mai multe planuri. Surprinderea lor va fi mare însă cand or să vadă că nu sunt sprijiniţi de cine îşi doresc. Așadar pentru aceștia se anunţă un an greu din punct de vedere social.

Gemeni

Gemenii vor fi loviți de cel mai mare ghinion undeva prin luna august, atunci când Mercur va guverna casa lor. DIn acest motiv vor fi atât de agitaţi încât nu vor putea duce la bun sfârşit foarte multe activităţi. Asta se va resimţi mai ales la capitolul finanţe.

Rac

Racii trebuie să își odihnească puterile încă de pe acum deoarece anul 2021 va fi destul de complicat. Astfel vor fi nevoiţi să depună mult mai multă muncă pentru a-și îndeplini planurile. De asemenea oamenii din jurul vostru vor încerca să vă tragă în jos. Acest lucru se va resimţi undeva prin luna septembrie.

Leu

Regele zodiacului va avea momente grele şi pline de ghinion în luna februarie. La locul de muncă veţi primi veşti care vă vor schimba complet percepţiile de viitor.

Fecioară

În luna aprilie, nativii din zodia Fecioară vor avea parte de o perioadă destul de complicată la capitolul financiar. Trebuie să vă pregătiţi bine pentru asta şi să faceţi economii încă de pe acum.

Cât ghinion o să ai în 2021 în funcţe de zodia ta
Cât ghinion o să ai în 2021 în funcţe de zodia ta

Balanţă

În anul 2021 nativii născuţi sub semnul Balanţei se lovesc de ghinion undeva în luna octombrie. Nu va fi o lună bună pentru investiţii financiare şi nici pentru viața sentimentală. Va fi o perioadă în care astrele vă sfătuiesc să  luați măsuri sporite de siguranță și  îndrăzniți numai atunci când ve-ți merge la sigur în orice situație.

Scorpion

Scorpionul are cel mai mare ghinion în luna iunie. Acest nativ va fi nevoit să îşi schimbe brusc locul de muncă. Din această cauză veţi trece printr-o perioadă destul de grea. Cel mai bine este să vă căutaţi încă de pe acum şi alte oportunități ca să aveți opțiuni la îndemână.

Săgetător

Săgetătorii vor avea mare ghinion în luna mai. Va fi momentul în care veţi primi foarte multe veşti negre de la membrii familiei. Încercaţi de pe acum să faceţi cât mai multe economii pentru că în acea perioadă veţi avea nevoie de bani.

Capricorn

Capricornul va avea o dezamăgire în iubire în luna noiembrie. Toamna nu va fi una tocmai bună pentru voi la capitolul iubire. Nu disperaţi, căci astrele nu s-au aliniat degeaba pentru voi şi vă vor rezerva o mare surpriză.

Vărsător

În luna iulie Vărsătorul va fi nevoit să renunţe la foarte mulţi prieteni. Veţi descoperi despre ei lucruri total neaşteptate, lucruri care vă vor face să vreţi să renunţaţi la astfel de relații.

Peşti

Peştii au cel mai mult ghinion în luna decembrie. Va fi o încheiere de an destul de complicată pentru ei. În aceasta perioadă se va resimţi oboseala dar şi dezamăgirea. Loviturile cele mai mari le ve-ți încasa mai ales la locul de muncă. Încercaţi totuşi să profitaţi din plin de restul lunilor şi să faceţi cât mai multe lucruri utile.