Cât plătește Antonia pensia alimentară pentru Maya. Fanii au rămas cu gura căscată când au aflat

Suma pe care o plătește Antonia pentru pensia alimentară este una extrem de mare pentru români.

Cât plătește Antonia pensia alimentară pentru Maya. Fanii au rămas cu gura căscată când au aflat

Antonia este, în sfârșit, o femeie liberă. După șapte ani grei, ea a reușit să divorțeze de Vincenzo Castellano. Artista își poate face acum planuri de viitor și se poate bucura de viața ei. A așteptat acest moment cu sufletul la gură și este fericită că întregul coșmar s-a terminat. Frumoasa vedetă s-a plimbat multă vreme prin tribunale și i-a fost extrem de greu să treacă prin toate astea.

Ea s-a luptat cu fostul ei soț pentru custodia fetiței sale, dar și pentru partenitatea copiilor pe care îi are cu Alex Velea, Dominic și Akim. Din păcate, ea nu a obținut custodia exclusivă a fiicei sale, Maya, așa cum probabil își dorea. Cei doi părinți ai micuței au drepturi depline asupra ei.  Ea va sta atât în România, cât și în Italia. În clipa de față, ea se află alături de tatăl ei și nu își poate vedea mama din cauza pandemiei de coronavirus.

Antonia, pensie alimentară de sute de euro

Potrivit playtech, iubita lui Alex Velea este nevoită să plătească o sumă destul de mare pentru pensia alimentară a Mayei. Sunt foarte puțini oameni care știau acest lucru, dar abia acum s-a aflat. Este vorba despre 600 de euro, pe care îi dă lunar pentru creșterea fiicei sale și a lui Vincenzo Castellano.

”Unii oameni nu îți sunt loiali, ei sunt loiali nevoii de tine. Odată ce li se schimbă nevoile, se schimbă și loialitatea”, a scris Antonia pe Instagram, imediat după ce a divorțat.

Cât plătește Antonia pensia alimentară pentru Maya. Fanii au rămas cu gura căscată când au aflat

Ultimii ani au fost unii extrem de grei pentru cântăreață. Ea a suferit mult din cauza faptului că nu o putea vedea prea des pe Maya. Cele două se vedeau pe cameră, dar nu este același lucru. Din fericire, anul viitor va fi unul care va aduce schimbări majore în viața lor. Fiica Antoniei va veni și în țara noastră.

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.”, a declarat Antonia, pentru click.ro.