Cătălin Botezatu are din nou probleme de sănătate. Care este starea vedetei: „Am muncit foarte mult”

Cătălin Botezatu a ajuns iar pe mâna medicilor.

Cătălin Botezatu are din nou probleme de sănătate. Care este starea vedetei: "Am muncit foarte mult"

Oboseala acumulată în ultima vreme și-a spus cuvântul și în cazul lui Cătălin Botezatu. Designerul a ajuns din nou pe mâna medicilor. La auzul veștilor fanii săi au început să își facă griji seriose. Aceștia au motive să stea liniștiți însă pentru că momentan nu este vorba despre nimic grav. A fost nevoit să își facă doar o serie de analize care nu puteau fi amânate.

Zilele acestea Botezatu a povestit în mediul online că pleacă în Turcia pentru câteva zile. Din păcate va trece o perioadă mai lungă până va reveni în țară. Asta pentru că trebuie să își rezolve problemele. A muncit extrem de tare iar stresul și oboseala i-au cam dat bătăi de cap. Din acest motiv nu s-a simțit deloc bine iar starea lui se înrăutățea de la o clipă la alta.

Cătălin Botezatu își face analizele în Turcia

Designerul nu a mers singur în spitalul din Turcia unde urmează să fie examinat. Acesta are alături de el pe nimeni alta decât Eva Pavel. Ea este consilier medical de 10 ani și a fost de mai multe ori alături de el în astfel de momente dificile.

“Sunt bine, ușor obosit pentru că am muncit foarte mult în această perioadă și mă resimt. Voi merge în perioada următoare, în maximum două săptămani, în Turcia, la control”, a povestit el.

Cătălin Botezatu are din nou probleme de sănătate. Care este starea vedetei: "Am muncit foarte mult"

Deși nu era indicat el a amânat acest control până în ultimul moment. S-a convins în cele din urmă când a simțit pur și simplu că nu mai poate sta așa. Cel mai probabil îi era frică de rezultele pe care le va primi. Ei bine și-a făcut curaj iar juratul de la „Bravo ai stil” se află la spital pentru a face în sfârșit analizele respective.

Admiratorii acestuia îi țin pumnii și speră să nu fie vorba despre nimic grav. Cu siguranță el îi va ține la curent cu starea sa de sănătate așa cum a făcuto de fiecare dată.

“Acum, în ultima perioadă nu se simțea tocmai bine, probabil și oboseala acumulată, multă muncă… și a decis să plece să-și facă niște analize, să-și facă un control – la cardiologie – , având în vedere că el a avut probleme serioase cu inima în trecut, are 5 stenturi”