Cătălin Botezatu, astăzi este ziua lui de naștere! Ce vârstă a împlinit creatorul de modă

Cătălin Botezatu are motive de bucurie! Astăzi își serbează ziua de naștere!

Cătălin Botezatu, astăzi este ziua lui de naștere! Ce vârstă a împlinit creatorul de modă

Cătălin Botezatu a împlinit astăzi o vârstă onorabilă, iar voia bună a fost la ea acasă! Atunci când ne gândim la Cătălin Botezatu, ne gândim la un mascul chipeș, atrăgător și cu mult succes la doamne și domnișoare. Cu toate că a înaintat deja cu hotărâre în vârstă, șarmantul Bote nu are parte de iubirea unei femei. Se pare că în acest moment și-a stabilit cu totul alte priorități.

Cătălin Botezatu are tot ce și-ar putea dori și se bucură de un succes imens pe plan profesional. Are foarte mulți fani, grație stilului să inconfundabil și al faptului că este un personaj extrem de carismatic. Cucerește cu o singură privire toate domnișoarele din jurul lui, iar faptul că este un adevărat Don Juan nu mai este un secret pentru nimeni.

Cătălin Botezatu, astăzi este ziua lui de naștere! Ce vârstă a împlinit creatorul de modă
Cum sărbătorea Cătălin Botezatu pe vremea când pandemia era doar un subiect de Hollywood

Dacă până acum Cătălin Botezatu obișnuia să marcheze o asemena zi destul de importantă pentru el prin petreceri sofisticate, cu mulți invitați și lume bună din cea mai aleasă societate, ei bine, de data aceasta designerul a pus stop extravaganței dată fiind situația cu care ne confruntăm cu toții din cauza pandemiei.

Cătălin Botezatu, un bărbat bine chiar și la 53 de ani

Cătălin Botezatu este dovada vie a faptului că vârsta nu este altceva decât un număr și că ceea ce contează cu adevărat este felul în care te simți. Chiar și la 53 de ani, prin modul în care arată, am putea spune că se află încă la prima tinerețe. Drumul său în lumea modei a fost unul lung și anevoios și a început acum mulți ani, mai exact în anul 1984.

Cătălin Botezatu, astăzi este ziua lui de naștere! Ce vârstă a împlinit creatorul de modă

Cătălin Botezatu, probleme serioase de sănătate

Cătălin Botezatu este o fire extrem de energică și întotdeauna acaparează toată atenția oriunde ar merge. Acum ceva timp însă, a trecut prin clipe grele. S-a confruntat cu probleme serioase de sănătate și a fost la un pas de moarte.

Acum, privind în urmă la evenimentele prin care a trecut, vedeta mărturisește faptul că nu mai are nicio frică și că nu va înceta niciodată să se roage la Dumnezeu.

”Chiar dacă la acel moment mi-a fost teamă, acum, uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică. Până la urmă, te lași în mâna lui Dumnezeu, faci exact ce îți dictează subconștientul. Dacă El hotărăște că a sosit timpul, nu ai ce să faci. Mi-a fost frică, dar m-am rugat și m-au susținut foarte mult prietenii mei. Susținerea lor a contat foarte mult și cred că m-a motivat să merg mai departe.”, a declarat designerul.