Cătălin Botezatu iubește din nou, iar vestea a fost dată chiar de el. Se pare că, în sfârșit, celebrul designer și-a găsit liniștea în brațele unei femei. Celebrul creator de modă a făcut dezvăluiri incendiare despre femeia care i-a furat recent inima. Despre cine este, de fapt, vorba?

El a muncit din greu pentru a ajunge acolo unde este acum. La început, era doat un om simplu care voia să reușească în viață. Pe plan profesional îi merge foarte, foarte bine, dar pe plan personal a avut dificultăți. Multă vreme, fanii lui au crezut că va rămâne singur pentru totdeauna, dar nu a fost deloc așa. Cătălin Botezatu tocmai a povestit că iubește din nou, iar multora nu le-a venit să creadă acest lucru.

Cătălin Botezatu a dat din casă

Botezatu este extrem de sincer când vine vorba despre viața sa personală. Nu de puține ori a vorbit despre subiecte sensibile, care le-au ajuns la inimi fanilor. Aceștia l-au susținut indiferent de situație și l-a ajutat cu toate gândurile lor bune. Zilele acestea, el le-a făcut o dezvăluire de zile mari. El le-a povestit că s-a îndrăgostit de o tânără roșcată.

”E aşa, o relaţie la distanţă care se consumă, altă dată se stinge focul. Vorbim şi la telefon (…). Este foarte tânără şi este roşcată. Nu ştiu nimic legat de căsătorie, poate o iau razna, ştii că bărbaţii înnebunesc la bătrâneţe (…).”, a declarat el la antena3.ro.

Cătălin Botezatu, din nou îndrăgostit. Ce mărturisiri a făcut vedeta: ”Este o relaţie la distanţă care se consumă”

Cei doi au parte de o dragoste la distanță și nu le este deloc ușor. Vorbesc la telefon, dar nu este același lucru cu o întâlnire față în față. Uneori focul dragostei lor se mai stinge, dar nu își pierd speranța. Creatorul de modă crede că dragostea lor este una puternică. Încă nu s-a gândit la căsătorie, dar îi surâde ideea ca pe viitor să ajungă în fața altarului.

”Marea mea dragoste este în Germania şi se numeşte Dana Opsitaru. Dar ne-am despărţit, ea s-a măritat, vorbim în schimb tot timpul la telefon. (…) Eram îndrăgostit de ea, dar recunosc şi acum sunt îndrăgostit de această femeie minunată”, a mai mărturisit creatorul de modă.